Nejste přihlášen/a.
Ústní voda nevím, ale manželovi přestaly krvácet dásně po zubní pastě Lacalut Aktiv, kamarádce také zabrala.
Ustní voda, konkrétně Listerin, byla původně vymyšlena jako dezinfekce na operační sály. Ostatní značky se přidaly, když bylo jasné, jaký úspěch dezinfekce úst Listerin má. Všechny ústní vody neléčí, jen dezifikují, likvidují patogeny, které zhoršují hojení. Tedy ani paradentozu, které se děsíme všichni, neumějí léčit. Totéž platí o zubních pastách. Reklamní slogany, slibující zuby jako perly, mají za úkol učinit výrobek natolik vyjímečným, že je žádanějším.
Paradentozu samozřejmě mám, naše generace, naprosto neznalá nějakých ústních nití a kartáčků, bez rovnátek k ní má prostě našlápnuto, i když už měla třicet let na nápravu. Tato ústní voda mi připadá zbytečně drahá, jednou jsem ji vypotřebovala a zázrak to není, i když na výluhy z bylin věřím a sama používám kapky a čaje od Diochi, tak ústní vodu používám Meridol, někdy mi dentální hygienstka prodá po čistění desinfekční vodu na 10 dní. Paradentozu zastaví pár věcí, je třeba dodržovat všechny současně: pravidelná dentální hygiena, čistění včetně mezizubních kartáčků, ústní voda proti paradentoze, výplachy úst třeba Herbadentem, NEKOUŘIT, po jídle si vypláchnout ústa čistou vodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.