Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internetové bankovnictví moneta hoří - problém

Od: charger® odpovědí: 6 změna:

Ahoj :)

potřeboval bych poradit , ted jsem si otevřel internetové bankovnictví a tam na me vyskočila tabulka , ze mi změnily běžný ucet Tom na Tom plus . Tam píšou , ze to je debetni karta? Chapu to dobře nebo špatně? Jestli to je debetni karta okamžitě jim musím zavolat ... to nikdy nechci , to by člověk mohl hned spadnout do dluhu . Taky vám to přišlo? Přidávám jsem screenshot

edit : první obrázek je omylem až druhy platí

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Tenhle obrázek ktomu patří :)

Internetové bankovnictví moneta hoří - problém

hodnocení

0x
Debetní je ta naprosto běžná platební karta, kterou máte většinou zdarma ke všem účtům a můžete s ní platit jen tím, co na účtu opravdu je (plus případný sjednaný kontokorent). Ta kterou jedete "na dluh" je karta kreditní. Na obrázku nic přečíst nejde.
hodnocení

ibb.co/... tady snad už to jde vidět.. nejak me to zlobilo

hodnocení

Jo aha diky . Ja myslel , ze to je naopak ... to se mi ulevilo zadny kontokorent nechci ale ted nevím jestli mam souhlasit stim tom plus aby v tom nebyli nějaký podvody

lend
Tento účet mam taky, mají ho ted nově. Vedení a výběr ze všech bankomatů zdarma

hodnocení

0x

Jenom na okraj at je to jakákoliv karta tak ta za to že někdo spadne do dluhu vůbec nemůže ta karta ta na tom nemá vinu..Vinu má vždy jen uživatel karty.To že neumí hsopodařit a nemá finační a platební kázen je jeho problém

Ale je fakt že občanů co dostanou "minusovou" kartu a řeknou hurááá máme prachy tak to roztočíme je dost a dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]