Nejste přihlášen/a.
Ahoj
potřeboval bych poradit , ted jsem si otevřel internetové bankovnictví a tam na me vyskočila tabulka , ze mi změnily běžný ucet Tom na Tom plus . Tam píšou , ze to je debetni karta? Chapu to dobře nebo špatně? Jestli to je debetni karta okamžitě jim musím zavolat ... to nikdy nechci , to by člověk mohl hned spadnout do dluhu . Taky vám to přišlo? Přidávám jsem screenshot
edit : první obrázek je omylem až druhy platí
Jenom na okraj at je to jakákoliv karta tak ta za to že někdo spadne do dluhu vůbec nemůže ta karta ta na tom nemá vinu..Vinu má vždy jen uživatel karty.To že neumí hsopodařit a nemá finační a platební kázen je jeho problém
Ale je fakt že občanů co dostanou "minusovou" kartu a řeknou hurááá máme prachy tak to roztočíme je dost a dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.