Nejste přihlášen/a.
Občas dělam brigádu v obchodu Albert. Hrají tam oblíbené písně (pořád dokola). Zřejmě nějaký jejich interní radio. Nevíte, dají se někde stáhnout?
Když tam děláte na brigádu,tak proč se nezeptáte nějakého svého nadřízeného? To je jako kdybych se ptal tady že sousedka poslouchá písničky a jestli někdo neví co je to za stanici.
Tak vedoucího se určitě neptejte, ten má kopec práce a z jeho pohledu vy máte dělat tu svoji a nestarat se o to, jaká hraje písnička Ještě budete za ulejváka.
Nicméně, cesta existuje. V albertu to rádio provozuje společnost, která se jmenuje Store Media. Odtud už stačí si ji vygooglovat na internetu, a má stránky storemedia.eu, za to stačí přidat /cs/sluzby/in-store-radio/ tak se ta služba jmenuje a mají tam budto odpovědní formulář, nebo kontakt na email storemedia zavináč storemedia.eu.
Je potřeba jim ale nahlásit přesně v kterém Albertu (nejlépe přesnou adresu) a přesnou hodinu a i přibližnou minutu, kdy písnička hrála. Kupodivu to totiž není stejné nějaké "centrální" rádio. Ty reklamy a různé vložky jsou všude jiné a proto se budou lišit u písní právě i ty časy.
Postup jsem zkoušela, a kupodivu i když z toho vůbec nic neměli, ochotně se mi ozvali dokonce dva lité. Napsali mi také, že se jedná o takzvanou royalty free hudbu, kterou asi stejně běžně neseženu. Ovšem našla jsem ji hned napoprvé na youtube Takže jsem měla radost, písničku jsem získala a asi jim někdy v budoucnu znovu napíšu (letos se mi zalíbilo několik nových písní
Bohužel to nemají nikde na internetu pověšené, že by je člověk nemusel znova otravovat.
Omlouvám se za svou odpověd zde protože bohužel se objevil problém.
Důvod proč se mi letos zalíbil takový počet nových písní, je už pro Albert hudební kulisu nezajištuje Store Media, ale jiná společnost.
Zkusil bych SoundHound nebo Shazam (ten je dokonce vestavět Applu, takže si ho lze přidat na Ovládací centrum, a pak stačí jen swipe na zamknutém telefonu)
Dobrá, přestože jsem byla vždy proti všemožným "apkám", nainstalovala jsem oba programy na svůj starý Android, který skoro na všechno říká, že to nepodporuje Na rozdíl od SoundHound, který možná se bude hodit na jinou hudbu než hledám já, Shazam zafungoval okamžitě a našel mi i skladby s hodně vágními texty, které mi opravdu nešly najít přes vygooglování lyrics
Navíc je v pohodě, že člověk nemusí od rána zapínat internet v mobilu, aby byl ready v momentě, kdy hrají tu písničku. Shazam fungoval i bez připojení k internetu, kdy skladbu nahrál a uložil. Písničku mi pak později identifikoval, když už jsem byla online. Takže jsem nemusela sportřebovávat moře dat ani být blízko wifi. Takže děkuju a doporučuju, Shazam už zůstane v mém mobilu, v případě písniček které slyším po brigádách, už nemusím oslovovat žádné osoby ani organizace
Tohle je čupr diskrétní způsob, jak si zjistit sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.