Dobrý den,minuly rok jsem úspěšně prošla psychotesty do armády. Nepřišly mi nijak extrémně těžké,spíš zdlouhave a vyčerpávající. Nyni me čekají ty k policii. Říká se,ze jsou těžší(hlavně z hlediska první-logické části-z te mam veliky strach). Delal jste nekdo oboje a můžete porovnat? Proč se k armádě nedělá take ta logicka část? Prošla jsem gymplem,maturita s vyznamenáním a za nejakeho tupce se nepovazuji,ale přesto mam velky strach. Děkuji
Zatím jsem nedělal k policii ani k armádě žádné testy ale uvažuji o vstupu do armády. Rozveďte prosím, co bylo u psychotestů AČR.
uchazecka
V podstatě Vas cekaji tři zkoušky- psychotesty,fyzicke,a zdravotní. Psychotesty byly náročné na vnímání a soustředění. Zhruba 800 osobnostnich otázek-které se opakovaly,akorat jinak formulovane(=zasadne odpovidat pravdivě). Různé testy na reakci,pamatovani obrázků,čísel,řad,reakci doba. Trvaly velmi dlouho a to na tom bylo nejnarocnejsi. Ale kdyz se na to podivam zpětně,žádná hrůza to nebyla. Držím palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.