Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mě to kouslo?

Od: boumik odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dnes ráno jsem dělal na zahradě a všiml jsem si že v místě kde odebirají krev mám otok a malou rudou tečku po nějakém štípnutí, jemně to svědí, ale hlavně kdyý zvednu ruku nad hlavu tak je to od místa štípnutí až do podpaží tahá a štípe jak kdyby mi někdo tahal za bolestivou nitku, nedokázal by jste někdo poradit co se mi to děje? už cca 6 hodin a zatím pořád stejné, děkuji předem :) (bodnutí jsem ze začátku desinfikoval betadinem)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Natři kousanec třeba Fenistilem, případně si vezmi protialergickou tabletku, jestli máš doma.

hodnocení

0x

Uvidíte, jestli ruka neoteče. Jednou mne něco štíplo, druhý den ruka otekla, byla to nějaká otrava, alergická nejsem. Musela jsem využívat antibiotika. Nevíte, na čem ten hmyz seděl, než váš štípnul, tak sledujte, co se bude dít dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]