Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrapot - nic nezabírá

Od: pepass10 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den mám chrapot a nic nezabírá ani nemluvit poradil by mi někdo co mám dělat?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste ledové pivo, nebo zmrzlinu, někdy to zabírá. Nebo rozkvedlat v hrnku mléka vejce a lžíci medu a vypít...

ilona*
hodnocení

0x

Mě pomáha Priznitzuv obklad a vincentkové tablety z lékárny.Chce to zbytečně hlasivky nezatěžovat,hrozí jejich poškození.

mil®
hodnocení

0x

Vincentka, med, čaje na průdušky, hodně pít, ne moc studené ani moc teplé, hlasový klid. Prej babská rada od zpěváků - žloutek rozšlehanej s teplým černým pivem. Nikdy jsem to nezkoušel ani neviděl pít *kafe*.

lenka5303000

Moje teta bylinkářka mi radila: v kastrůlku vařit asi 10 min.malou cibuli, pak vypnout a přidat trošku majoránky. Nechat chvíli vylouhovat, pak scedit a osladit medem. Opravdu to pomáhá.

hodnocení

0x

Všichni radí dobře. Ale ten hlasový klid je potřeba dodržet cca 4 dny. Tím je myšleno, že i nešeptat! Normálně, bobřík mlčení. *sok* Vincentka s medem, majoránkový vlažný čaj, obklady na krk.*mala* Kdysi, když jsem začínala ve školce, doktor mi při takových potížích píchal kalciové injekce. Do žíly, pomaloučku. Pomáhaly. *hi*

knopka*
hodnocení

0x

No bud operace nebo oddělené ložnice :D.

papene*

;)knopka kvůli chrapotu se nebudou přeci rozvádět, že ano.:D

knopka*

Ale jasně,to jsem nemyslela :),ale třeba já když už nepomáhaly štouchance tak jsem vztekem chodila spát do obýváku *zed*,a nejlepší že manžovi to ani nevadilo,že se prý aspon v klidu vyspal *smich*.

marenka*

Knopko, že Vy jste si spletla CHRÁPÁNÍ s CHRAPOTEM? :D;)

knopka*

No jo :D,vidíte *smich*!Díky :).Chrápání a chraptění je rozdíl.

pepass10
hodnocení

ale já nejsem ženatý eště mi neni ani 18

malvinka*
hodnocení

0x

Tak pak přichází v úvahu tento vyzkoušený produkt.

Tulsi tea chuťově oblíbený čaj s tradiční posvátnou bylinou Tulsi známou jako "bazalka svatá" příznivě působí na celkovou ochranu dýchacích cest pomáhá při nachlazení, kašli a bolestech v krku ulevuje při obtížném polykání, chřipkových příznacích a zvýšené tělesné teplotě vhodný při angíně, zápalu plic, zánětu průdušek a astmatu Složení: bazalka svatá, pepřovník dlouhý, zázvorovník lékařský, lékořice lysá, skořicovník tamala, kardamomovník šípový, hřebíčkovec vonný Doporučená denní dávka

doplněno 16.04.10 22:41:

Aha tak to mi uniklo zřejmě popel ze sopky vzal sebou.*smich*

Tulsi je čajíček povaří se lžíčka 2*denně ve 1/4 litru vody a bude chlapík jako rys.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]