Nejste přihlášen/a.
Musí dohnat ztrátu, kdy firmy neprosperovaly, byly zavřené, omezený provoz kvůli karanténě.
Tím, že nabízejí nějakou destinaci k dovolenkování, tak na sebe berou i riziko, že se něco může u nich objevit.
Tudíž to mají takhle ošetřeno.
Ví, že bude hlad po dovolených v bezpečných zemích, tudíž cenu nasadí, ví, že prodají. Lidí je, co nutně musí k moři a mají peníze.
Třeba státní správa. Šly jim v době karantény peníze a navíc mají fondy - přidělené peníze /mimo mzdu/ každý rok na kulturu, sport, dovolenou, zdraví a to se musí vyčerpat, přece to nenechají propadnout.
Také mě překvapil skokový nárust ceny.
V prosinci 2019 jsme si pořídili dovolenou v Bulharsku, Nesebar, srpen 2020, letecky, 15 dní. Cena pro jednoho byla 15.390 Kč. Nakonec sice nejedeme nikam, ale to je vedlejší.
Spíš mě zaujalo: V polovině června jsem si otevřela nabídku stejné CK. A byl tam! Náš zájezd, stejné místo, stejný hotel, stejná délka, stejné datum odletu i příletu. Všechno, jako přes kopírák. A cena? Zničehonic 21.890 Kč.
Takové navýšení stejného o 6.500 Kč mi připadá víc než nemravné. Ale kdo na to má a ty peníze dá, je to jeho věc. Jaga.
No vidíš, protože nám padla Madeira, tak jsme na přelom srpen / září objednali Primorsko. 15 dní za 15 tisíc. Je to jen snídaně, ale alespoň můžeme chodit na večeře někam po městě.
Každý se asi bude snažit trhnout, co se dá a dohnat aspoň z části ztráty, nejela bych letos ani náhodou...a když kouknu na ty ceny ... novinky.cz/...
Dobrý den. Patrně se tam někdo domnívá že když měli výpadek příjmů, zahojí se následující dobu na následujících klientech. Nebylo by od věci tyto "mořáky" alespoň letos nechat pořádně vyžhavit ve vlastní šťávě a místo toho se letos podívat třeba jen po výletech a koupalištích u nás. No a až si díky tomu pánové uvědomí že budou muset přijmout ztráty tak jako každý jiný, možná se jim rozsvítí a budou ceny zase přijatelnější. Ovšem tedy Turecko...uuuuuff! Zlaté Česko.
Jsou drahé. Ale hlavně pro ty, kteří si neumí najít jinou možnost, jak se k moři dopravit a kde tam levně bydlet. Pro mě a moji manželku je zájezd až poslední možnost a už hóóóódně dlouho jsme ji nevyužili. Vždy je to o zajištění ubytování a zajištění dopravy (obvykle letecky) za co nejnižší ceny při slušné kvaliě (třeba Ryanair nikdy více!).
Takže stačí nebýt líný a snažit se. U cestovek platíte každé uprdnutí a nedej bože, když to uprdnutí je navíc
@arne1: Je mi líto, ale mám zkušenosti opačné. Ale může to být dáno i rozdílem v nárocích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.