Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošta - sjednaná výhrada odnášky

Od: tonio odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

posílal jsem doporučený dopis a při kontrole dnes mě zarazila "sjednaná výhrada odnášky". Což bych pochopil, že to čeká na poště až si to dotyčná instituce hromadně převezme.

Nicméně mě více zmátlo, že tam je uložení zásilky, aktuální je teda dodání zásilky, nicméně tam stále je napsáno, že zásilka je uložena do 15.7.2020.

Takže je ta zásilka dodána a nebo čeká na poště? :D

Pošta - sjednaná výhrada odnášky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipanek
hodnocení

0x

Dodání na poštu Praha 5, ale ne doručení. Doručená fyzicky není, ještě si ji nepřevzal, zásilka je dodaná na Praha 5.

Pro poštu to je konečná, nic víc už pro to nemůže udělat.

hodnocení

0x

To pro vás není důležité. Byla uložena do boxu a pro vás je dodaná. Vám je jedno, kdy si ji fyzicky odnesou.

Ale co si vzpomínám, tak tyto dva statusy jsou oddělené. Protože u jedné zásilky co jsem odesílal taky byla sjednaná výhrada odnášky a tvářila se nedoručená. Volal jsem do firmy, že už týden jim zásilka leží na poště, říkali že ví, že nemají čas, ale brzry to napraví. Za dva dny se tvářila už jako doručená. :)

koumeles
hodnocení

0x

no uplne jedno to neni,pokud si to totiz adresat v dane dobe nevyzvedne, zasilka putuje zpet odesilateli a pak uz je rozdil zcela zjevny :)

K.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]