Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvrtnuti nohy na tréninku

Od: deniska* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Vim ze mi napíšete abych sla k lekari a to se také chystam,ale nejprve bych rada napsala sem a třeba mi nekdo poradi.
Vcera na tréninku jsem si pri vyskoku zvrtla kotník,zabolelo to,ale normálně jsem dotrenovala(ala samozřejmě jsem citila ze neni neco v poradku). Po tréninku kdyz se tělo zklidnilo me kotnik zacal šíleně bolet a uz sem nemohla ani chodit. Natekl,ale modřina se vylila az dnes rano. Mam ortezu a snažím se ulevovat berlemi. Doslapnout mohu,ale nemůžu vychylit kotnik ani na jednu stranu. Mam pocit ze se jedna o vazy. K lékaři půjdu,ale nejprve se chci poradit zde jestli si myslite ze jde o klasicky vyron nebo jestli to třeba nemůže byt natrzena slacha...v příloze davam fotku sveho kotníku(asi utekl...)Děkuji všem

Podvrtnuti nohy na tréninku

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejen zhmožděné svalstvo či natržená šlacha (ta spíše asi ne) ale taky štípnutý kotník-to ukáže RTG !na noc priesnitze aráno ortoped nebo chirirg!

motak
hodnocení

0x
Ja myslím ze to natrzena šlacha muze byt.
Nejsem teda vůbec doktor, vůbec tomu nerozumím,ale myslim si to. Tak snad mi budete věřit.

liska5
hodnocení

0x

Každopádně klidový režim, nedošlapovat.. Ty měkké tkáně dočasným vyšinutím poranily, pohmoždily kloubní pouzdro a následně to oteče. Má se hned ledovat a pak fixovat .Většinou je to ten výron. Ale já bych pro klid duše na RTG šla. Ono se tisíckrát nic nestane, a jednou třeba napraskne některá nártní kůstka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]