Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
sleduji, jak jsou vyprodané jízdenky do Chorvatska vlakem. Přijde mi to dobrá cesta, nejen jak ušetřit výdaje, ale i jak se levně dostat na dovolenou.
Vrtá mi hlavou, ale jak dál? Vlak končí v Rijeka, což je sever Chorvatska a koleje na jih ani nevedou. To opravdu všichni chtějí zakotvit na severu? Znáte to tam někdo? My jsme vždycky jezdil na jih pod Split resp Makarska apd.
Podle mě dojet vlakem na sever a pokračovat nějak dál se nemůže už vyplatit. Jak časově tak i cenově. Co myslíte?
Tak někomu se to asi vlakem líbí..a vyplatí (v podstatě tomu, kdo jede sám). Osobně bych to tedy zažít nechtěl..
Dál z Rijeky asi busem (včera v reportáži bylo psáno něco o "navazujících spojích"či něco v tom smyslu).
Ale jet 16h vlakem, když autem to lze jet za téměř polovinu doby by se mi opravdu nechtělo (tedy do Chorvatska se mi nechce ani autem, ale to je jiný příběh).
Jestli se to konkrétně Vám vyplatí..a co to bude stát, to si musíte spočítat na konkrétních číslech...
Jako nějaké cestovatelské terno mi to nepřipadá:
S výletem na Kokořín se to vůbec nedá srovnat...
"za tu dobu dojedu autem do Řecka"
To asi ano, ale někdo si prostě to dobrodružství hromadné dopravy a taháním kufrů nechce odpustit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.