Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můžete mi prosím někdo poradit?
Před 30 měsíci jsem se zaevidoval na UP a zažádal jsem podporu z nezaměstnanosti. Po měsíci jsem si vzpomněl, že jsem si zapomněl pozastavit Živ.list. A pozastavil jsem si ho, avšak opožděně. Používal jsem ho minimálně, protože jsem byl zaměstnán na HPP. V nejbližších dnech se bohužel musím zase zaevidovat na UP. Mám obavy, že nebudu mít nárok na podporu, popř. mi dají sankci. Mám se jen zaevidovat a nežádat podporu? Jak to vidíte vy?
Díky
Vava
Sice tomu časovému sledu moc nerozumín, ale čo bolo, to bolo. Teď se nově zaevidujete, přerušíte živnost a pokud splňujete podmínku12/24, tak dostanete podporu 5/9/11. Důvod k nějakému vracení podpory z doby před 30-ti měsíci nevidím. Kdyby tam byl problém, tak by se děvčata ozvala už dávno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.