Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prstění mi přijde nechutný

Od: elous677 odpovědí: 17 změna:

Ahoj už předem se omlouvám za takovou otázku. Je mi 16 a mám přítele a už jsme se několikrát líbali a přitom mě vždy chtěl asi prstit, nebo chápete nějak dráždit, ale já jsem ho vždy zadržela. chápu že to je asi fakt pro holku příjemný ale mě to přijde i za toho kluka proste nechutný že by mi měl do mých orgánů dávat prsty proste brrr. Jako klidně bych mu to umožnila ale proste nechutný mi to prijde proste.. xd. Bojim se ze to nevyjde podle jeho plánů a že proste bude tam dole nějaký preblém ale hlavne fuj nechutny xddd. Nevím co s tím potrebuju poradit nebo něco prosím. Děkuji za jakékoliv zprávy.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

18x
Tak si ho ještě užijte, než si najde jinou.

hodnocení

15x

Nu zdá se, že pro pohlavní život jste zatím nevyspěla, tak si s tím zkrátka dejte na čas.

Mohu jen zopakovat radu kolegyně, abyste nepodstupovala nic, co sama nechcete. A současně i povzdechnutí kolegy, že tenhle vztah zřejmě dlouho nevydrží.

Na závěr si neodpustím otázku... Sama sebe uspokojujete?

Pokud ano a přijde Vám to v pořádku, pak nechápu otázku... Navíc proč se staráte o pocity přítele (právě v tomhle ohledu). Věřte, že pokud by mu to vadilo, nebo přišlo nechutné, tak se o to nebude snažit.

hodnocení

11x

Zdravím. Nedělejte nic co je Vám nepříjemné a připadá Vám to nechutné. Do ničeho se nenechte nutit.

asdasds
hodnocení

10x

jestli ti přijde nechutný i sex, tak nejsi sexuálně zralá a neměla by jsi kluka mít.

hodnocení

9x

No mně přijde trochu nechutné o tom psát. Je to intimní záležitost a není to nic, s čím by si kdokoliv nedokázal poradit. Chápu, že v dnešní době internetu a anonymity, lidé už nemají vůbec žádné morální zábrany a asi je navíc baví detailně líčit svůj intimní život. Také jsem byla mladá a v té době internet nebyl a nedovedu si ani ve snu představit, že bychom si i mezi kamarádkami vyprávěly, jak to se svým klukem děláme a také jsme se dokázaly seznámit, milovat se a dokonce mít děti. Vím, že je dnes jiná doba, ale nejsem si jistá, že zrovna tohle je na ní to nejlepší. Ale asi opravdu potřebujete radu. Tak já bych Vám poradila, abyste se k ničemu nenutila a jestli se Vám to protiví, tak buďto ještě nejste na sexulání život připravená, nebo Vám vadí ten přístup právě toho kluka. A máte se vůbec rádi, nebo to děláte jen tak, protože jste spolu někde sami a oba si myslíte, že když jdete spolu na rande, tak to k tomu patří?

Moc hezky jste to napsala.Taky nechápu co se tu objevuje za dotazy vlastně ještě od dětí.Kam ta doba došla.Taky jsem nebyl žádný puritán ale tohle...

Jak nedávno se tu ptal nějaký kluk jak si má holit chlupy mezi půlkama atd až je to nechutný to číst.

etana*

Klobouk dolů, toto podepisuji.

vilik*
No právě, měly jste děti...
Věk průměrné prvorodičky byl kolik, 19 let? A to je jako nějaké štěstí?

nov
hodnocení

4x

Výraz "prstění" je nechutný. Zná dnešní mládež slovo petting + necking?

Do neckingu to nespadne, jelikož se jedná o mazlení od pasu nahoru.

Do petingu sice ano, ale řekněme, že peting je celý soubor činností, kdežto tazatelka se ptala na jednu konkrétní praktiku.

;)

Je to totéž jako by se tazatelka ptala na problém s Fábií a Vy jste se zeptal(a) jestli nezná termín Škoda...

hodnocení

4x
A sama si tam prsty strkáte? Nebo ne?to je celkem důležitá otázka. Prst je prst a představte si,že do Vás časem bude chtít strčit i něco jiného. Třeba Vám chce udělat dobře, třeba chce ve vztahu pokročit dále. Musíte se sama zamyslet,čím to je. Vy chcete ale bojíte se trapasu?nebo nechcete,protože nemáte potřebu nebo chuť? Oboje je v pořádku a pochopitelné ve Vašem věku. Kolik je tomu klukovi let? Přijde Vám to nechutné z pohledu toho,že Vám tam dovnitř strčí prst a nebo z toho, že na Vás pak tím samým prstem bude treba sahat? Pokud si kladete takovéto otázky, možná vážně nejste na sex a s ním spojené praktiky ještě připravená
Nic se nemá uspěchat.

hodnocení

2x

A co tak než jdeš na rande, tak se pěkně vysprchovat, důkladně umýt i "tam dole", použít něco voňavého z dámské hygieny. A snad se ti to nebude zdát takové nechutné.

michalverner
hodnocení

1x

Proč máte přítele?Na povídání,kino a potulování se městem stačí kamarádky.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, je to nechutné, resp. není to zrovna chutné (prsty potom neolizovat). Zdravím!

Dát tam pusu je mnohem chutnější

hodnocení

0x

Co je to "xd" a "xddd"? *sok*

ladycat*
"xd" je takové puberťácké vyjádření smíchu.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]