Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci přestat kouřit, ale jako slaboduchý člověk to nedokážu úplně bez pomoci. Nemáte někdo zkušenosti třeba s biorezonancí, sugescí, hypnózou nebo čímkoliv jiným co vám pomohlo přestat? Předem díky moc
. Znám docela dost letitých a silných kuřáků kterým lékař oznámil při jejich zdravotních potížích že pokud ihned nepřestanou tak špatně dopadnou...Zajímavé že opravdu někteří silní kuřáci okamžitě přestali kouřit a už si nikdy nezapálili.Strach o život a zdraví má svojí sílu..
Ale nebudem si nalhávat na druhou stranu je spousta těžce a vážně nemocných pacientů a hulí dál beze strachu a starostí.
Já myslím že je to opravdu jen o tom chtít a pevné vuli.To co tam píšete hypnoza,sugesce atd je nesmysl.
Až k vám slečna čucne a místo polibku znechuceně řekne, že smrdíte po cigaretách, zastydíte se sám přestanete. Pokud je pro vás slečna dostatečná motivace.
Nebo si natáhněte kouř to pusy, na pusu si dejte složený kapesník a vydechněte skrz látku. Uvidíte hnusný žlutohnědý flek a tak uvidíte, do máte při každém natažení kouře z cigarety v plicích. Další léčba bude až vám maminka vrazí pár facek, že jste zničil kapesník, že to nejde vyprat.
Nebo se zkuste přesvědčit sám, že kouření je hnus a vyhozené peníze do kapes výrobců kuřiva. Vykašlete se na to, dýchejte jako svobodný člověk. Držím vám palce, ať se vám podaří přestat.
Mě odnaučila před 32 lety chřipka – tak to se mnou třískalo, úplně nemohoucí. Po týdnu, když mě otrnulo, mi napadlo když to šlo týden bez cigaret, jestli vydržím déle (i když chuť už byla) a ono to šlo, když se chtělo. Přeju pevnou vůli!
například:
VZP přispívá 2500kč na odvykání kouření při splnění konzultace s lékařem: vzp.cz/...
OZP 4000kč ozp.cz/...
Každá pojišťovna něco dává za stanovených podmínkách.
oprava: vzp.cz/...
Tady jsem popsala, jak jsem na to šla já. poradte.cz/... Do té doby: hypnoza, akupunktura, pevná vůle, vyhozené kuřácké potřeby, cigarety na místě, kde jsem musela postavit vysokou konstrukci, abych se k nim dostala.Nefungovalo nic. Na té skupině nám vysvětlili a my pochopili, že na nikotinu jsme závislí a té závislosti se tělo dokáže zbavit za cca týdem. To jsem měla právě ty absťáky. A když se to podaří, pak nastává vymazání programu "kuřák"v mozku. A to už není tak snadné. Tak je to se všemi závislostmi. Alkoholici, hráči atd. . . Asi 10 let mi lékaři psal "abstinující kuřák"a na rentgenech to stále bylo vidět. Nejen to, ale peněženka, to je skvělé, jak ta nestrádá. 100 denně! Týýýjooo, to je pálka!
Snadné přestat kouřit? Kolik roků jste zi do mozku zaváděla program "kuřák"a teď ho chcete rychle a bez problémů vymazat. To je jako rychle zhubnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.