Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu po změně pojišťovny ještě jednou změnit pojišťovnu?

Od: ivanah1® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Mám velký problém.Změnila jsem zdravotní pojišťovnu.Bohužel jsem to nesdělila svému lékaři.Myslela jsem,že je to známá zdr.pojišťovna,takže nebude problém.

Dnes jsem mu napsala,že tedy budu u jiné pojišťovny. Bohužel mi odpověděl,že je to jediná ! pojišťovna se kterou nemá smlouvu.Nevím co mám dělat. Jsem se svým lékařem spokojena.

Ráda bych věděla , jestli existuje nějaká doba,kdy mohu od nové pojišťovny odejít.

Vím, že je to hloupé, ale stalo se.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Nevím, o jakého lékaře se jedná. Můžete se s ním domluvit, že si u něho veškerou péči uhradite sama než se vrátíte zpět ke své původní.
Zdravotní pojišťovnu lze změnit 1x za 12 měsíců, a to vždy jen k 1. dní kalendářního pololetí.
doplněno 29.06.20 22:29: Lékaři je jedno, jestli zaplatíte přímo Vy anebo pojišťovna. Hlavně, aby nepracoval zadarmo o:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]