Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nábor do AČR

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Hodně přemýšlím o tom, že se dám k armádě (kariera.army.cz). Chci se zeptat, absolvoval jste někdo příjmač a vše, co k tomu patří (fyzické testy, psychotesty, zdravotní testy). Fyzičku mám velmi dobrou ale 6 km za 10 minut zatím nezaběhnu. Připravuji se na to pravidelně. Pravidelně cvičím a makám na sobě. Absolvoval jste to někdo a můžete se podělit o své zkušenosti, prosím? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Kdybyste zaběhl 6km za 10minut, tak nepůjdete do armády, ale zcela jistě na atletické ovály a Olympiádu. To je čas daleko lepší, než je hodnota světového rekordu na 5km.

rovano*
hodnocení

1x

Co do armády. Ale rovnou na Olympiádu! O té jsi nepřemýšlel? Takovej Usáma by zůstal v prachu.

kristynaa
hodnocení

0x
Ahoj,minuly rok jsem udelala prijimacky na UNOB a testy byly mam zato úplně stejné jako klasicky na utvar(nejsem si 100% jista u fyzickych-mam pocit ze na útvar je ergonometr)
Co se tyce psychotestu nejedna se o žádnou tragédií- jen je treba dobre se vyspat a odpovidat podle pravdy! Dojedes na jakoukoliv lez!
Psycha byly stejný den jako zdravka,cely den jsme stravili v UVNce. Hned rano odbery a slo se na psycha. Trvaly asi čtyři hodinky a kdo neuspel,nepokračoval na zdravotní. Pro nekoho to bylo jednoduché,nekdo vyhořel na pohovoru s psychiatrem. Dalo se to zvládnout,ale hrabalo mi z toho. Otazky s jinou formulaci mohou potrapit(proto zásadně odpovídat pravdu!)
Zdravotní parada,od zubare po gyndu(u holek :D) ale pohoda. Věřím ze jako sportovec si ok.
Fyzicky jsme měli 12min beh(kolik ubehnes km,ja mela 3200m a měla jsem druhy nejlepší výkon i z chlapcu. Byli tam tací co uběhli 1200m...),kliky za 2minuty tuším a sedy lehy.
Vycik ve Vyškově byl vyzivny ale super. Skvělí lidé...buzerace..ale to k armade patří.
Držím palce a zvaz to poradne...neni to pro každého. :)

hodnocení

0x
Odpovím:já absolvoval měsíční přijímač v ZVS v roce 1976,bylo to náročné, pár mamanku to nezvládlo a ,,,
motak
Díky, zkusenosti z armády před půl stoletim tazateli jiste pomohou!
Ptal se na přijímač,ptal, odpověděl jsem

evzen
hodnocení

0x
Tak 6km za 10 minut? Tak to vás čeká ještě dlouhá cesta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]