Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je mi 13 let a mám kluka,ale když jsem byla u mámy v Praze a byla jsem na hřišti,viděla jsem tam kluka.Já jsem seděla na hřišti na houpačce a on si u hřiště kopal s míčem.Když ten míč omylem kopnul ke mě,já jsem mu ho hodila.Ani jsme si nepovídali a ani nevim kolik mu je,ale líbí se mi a nevim jestli se mu líbim já.Snažila jsem se mu to naznačit,ale nepodařilo se mi to.Chci ho ještě potkat,ale nevím jak ho vyhledat.Já jsem stydlivá,takže se raději seznamuji tak,abych nemusela mluvit.Poraďte mi prosím jak ho mám vyhledat.
Předem děkuji.
Zkus to na lidé.cz http://www.lide.cz/ tam si zadáš profil, od kolika do kolika let mu může být, že je to kluk a oblast Praha a okolí. Je to i s fotkami
Příležitosti se musí pomáhat. Choď si tam sednout častěji. Když tam bude, tak na něj mávní, ale zázraky nečekej Spíše si řekni co bys od takového vztahu v 13 očekávala a brzy přehodnotíš mám kluka, na mám kamaráda. A pak Ti budu fandit. Nezapomeň taky zauvažovat, co by chtěl takový kluk ve 13. Fotbal, ... chodit s holkou za ruku? Nespěchej, život je krátký, ale na tohle máš celý život. Mít kluka znamená mít zodpovědnost za portnerský vztah kluk-holka. A i když to budeš myslet dobře, zhroutí se to na tom klukovi. Neseznamuj se, hledej kamarády a kamarádky. Oni tě pak sami nasměrují, až najdeš toho s kým bude správné a na čase randit ... .. .. .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.