Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákupy v Rakousku?

Od: lada1® odpovědí: 4 změna:

Kam zajet v Rakousku cestou od Břeclavi na nákup potravin,poraďte prosím.

doplněno 28.06.20 16:56:

V týdnu v pracovní den.děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

My se nejraději stavujeme v některé filiálce HOFER (stejné jako německé ALDI). Kde jsou se můžeš podívat na WWW.HOFER.AT

hodnocení

0x
Občas jsme jezdili do Mistelbachu, nejen potraviny, z Hodonína. Jinak potraviny snad všude za hranicemi, jen v těch malých obchodech mají různou otevírací dobu. Pak ještě Hohenau, tam je Billa nebo co...
Jezdím tam na kole i v pracovní dny a já se tam bojím. Ono ty prdele jsou úplně bez lidí, nikde ani noha. V tom Hohenau si občas beru na benzince vodu, tak vím, že je tam Billa a ještě nějaký obchod. V obchodě bude určitě víc zaměstnanců než zákazníků. Možná ještě Poysdorf, to je asi tak nejblíž z BV. Po revoluci jsem tam kupoval TV a venku před obchodama byly cedule Cesi nekradte. I jsem se styděl. Pak už jedině ten Mistlbach, je tam nákupní centrum, drogerie, pak něco jako obi, prostě výběr. Ale cenově nevím jak dnes...

hodnocení

0x

V Rakousku jsem teď tři roky nebyl. Ale když jsem jezdil, tak v neděli byly otevřené pouze benzínové pumpy. Malé i velké obchody měli v neděli zavřeno.

Takže zkus upřesnit otázku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]