Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako ísť za svojím

Od: abrakadabra odpovědí: 6 změna:
Prosim vas,ako nekoho o neco požádať? Hanbim sa, to je asi problem. Aj ked to je moc dulezité nevim ako mam sformulovat prosbu. Dekuji za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den...prosím vás, nezlobte se, že vás obtěžuji, ale potřebovala bych od vás...to a to...samozřejmě, že se vám budu revanžovat...děkuji moc .

Šlo by to takhle? *nevi*

abrakadabra
27.06.20 13:17
hodnocení

Dekuji.

hodnocení

2x

No tak třeba : "Mám prosbičku, můžu se zeptat, pomůžete mi s tím a s tím, poradíte mi s tím a tím, mohla bych si půjčit to a to..." Ono se těžko radí, když nevíme, čeho se vaše žádost týká. Nebo třeba : "Mohla bych se na vás obrátit s tím a tím...".

abrakadabra
hodnocení

Dekuji a jedná se, ze mi byl nabidnut najem bytu a to, zes rozmysli aj on aj já. Ale aj o žádani zvyseni platu. Pracuji v nemecku ako pflegerin a nemam zadne volno celej mesíc, tezkou práci..

hodnocení

0x

Jestli chcete konkrétní radu, tak byste měla napsat, o co chcete požádat.

abrakadabra
hodnocení

Dekuji, to skusim jak ste psali. Jedná se, ze mi byl nabidnut neprimo nájem bytu, ale za koronavirus si rozmysli aj on, aj já, ale aj o zvyseni platu. Dekuji, skusim jak ste psali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]