Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dát dárek oponentovi diplomové práce?

Od: alzama odpovědí: 3 změna:
Ahoj. Oponenta diplomové práce mi dělal nový šéf v práci. Moc jsme se neznali, viděli se jen jednou. Navrhl mi jedničku, kterou jsem taky dostal. Všechno jsme domlouvali on-line, protože jsme přes koronu nechodili do kanceláře. Byli jsme domluveni, že za to bude něco chtít, ale spíš jako seznámit se systémy, s kterými pracujeme v práci. V pondělí jdu do kanceláře a mám s nim schůzku. Mám mu donést aspoň víno? Hodí se to nosit to do práce?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

darek
hodnocení

3x
Ne nic se nedava,je ti vtirave a neni to vhodne

qwert
hodnocení

1x
Nedokážu si představit, že bych měl od studenta, kterému jsem dělal oponenta, přijmout cokoliv ve vztahu k té oponentuře. To přece vrhá značnou pochybnost na integritu oponenta, integritu studenta, důvěryhodnost té oponentury a v konečném důsledku i důvěryhodnost získaného titulu!
Samozřejmě pokud jste takhle byli domluvení dopředu, je to trochu jiná situace - tím už byly všechny tyto aspekty znedůvěryhodněny předem a samotný akt "předání odměny" na tom nic nezmění.
Pokud chcete někomu poděkovat, tak vedoucímu, a to až po úspěšné obhajobě. A i pak raději slovním poděkováním, maximálně nějakou drobností.

etana*
hodnocení

1x

Já bych mu nic nenosila, je to dvojsečné, někdy časem by se to mohlo obrátit proti vám (i proti němu). Stačí poděkovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]