Ahoj. Oponenta diplomové práce mi dělal nový šéf v práci. Moc jsme se neznali, viděli se jen jednou. Navrhl mi jedničku, kterou jsem taky dostal. Všechno jsme domlouvali on-line, protože jsme přes koronu nechodili do kanceláře. Byli jsme domluveni, že za to bude něco chtít, ale spíš jako seznámit se systémy, s kterými pracujeme v práci. V pondělí jdu do kanceláře a mám s nim schůzku. Mám mu donést aspoň víno? Hodí se to nosit to do práce?
Nedokážu si představit, že bych měl od studenta, kterému jsem dělal oponenta, přijmout cokoliv ve vztahu k té oponentuře. To přece vrhá značnou pochybnost na integritu oponenta, integritu studenta, důvěryhodnost té oponentury a v konečném důsledku i důvěryhodnost získaného titulu! Samozřejmě pokud jste takhle byli domluvení dopředu, je to trochu jiná situace - tím už byly všechny tyto aspekty znedůvěryhodněny předem a samotný akt "předání odměny" na tom nic nezmění. Pokud chcete někomu poděkovat, tak vedoucímu, a to až po úspěšné obhajobě. A i pak raději slovním poděkováním, maximálně nějakou drobností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.