Nejste přihlášen/a.
Už přes 2 měsíce mně bolí hlava. Spíše tlaková bolest po celé hlavě.Přesný místo opravdu nelze určit.Někdy bolí tam,někdy tam,ale většinou je to komplet celá hlava. Dále sem celý zesláblý a podrážděný. Po dobu těchto dvou měsíců nemám žádný stres ani nechodím do práce jelikož sem si vzal neschopenku.
Byl jsem na různých vyšetřeních,vše negativní. Doktoři už neví co se mnou. Dokonce ani nezabírají žádné prášky na potlačení bolesti hlavy.
Ze své vlastní vůle jsem si koupil různé bylinné přípravky ale nic nezabírá.
Momentálně mně nejvíc trápí že sem zeslablý a podrážděný a na tu neustálou prakticky nonstop tlakovou bolest hlavy sem si už tak nějak zvykl
Nesetkal ste se někdo s tím? A pomohlo vám něco na tyto problémy?
Záměrně nepíši jaké různé vyšetření sem podstoupil a jaké bylinné přípravky používám abych nikoho neovlivnil a napíšu to až po nějaké době
Děkuji za odpovědi
Neznáte někoho, kdo pracuje s přístrojem BICOM Optima? V každém městě bývá někdo. Ptejte se ho, jaká je šance zjistit příčinu Vašich bolestí hlavy.
Tak sem si o této metodě něco přečetl. ZAJÍMAVÉ a až záhadně jednoduché. Nechápu proč to není hrazeno pojištovnou když je takový všelék,ale tak to už je zase na jiné téma...
Každopádně děkuji za nápad,možná ho využiju.
Heteráku, pojišťovna tyhle věci neplatí už jen proto, že s nimi většinou nepracují lékaři. často léčitelé, zdr. sestry, tady u nás třeba jeden bývalý sportovec. Ono tu právě záleží i na tom, kdo s tím pracuje, jaké má zkušenosti, cit pro věc a medicínské znalosti. Pokud, tak vybírejte jen ty s titilem MUDr nebo ty, kteří jsou uváděni jako školitelé.
Na neurologii,EEG,CT mozku,očním sem byl.
Na rehabilitace s krční páteří sem chodil,nepomohlo. Doktorka z neurologie mě poslala na rehabilitace s páteří jinam. Tam budu chodit až za 2 týdny.
Nechápu ale,jak by to mohlo být od krční páteře když mně krční páteř vůbec nebolí a už vůbec nechápu proč sem pořád takový zesláblý a podrážděný.
Něco v krční páteři / plotýnka, výrůstek/ může tlačit na cévy nebo nervy do mozku. Už jen dlouhodobě špatné držení krč.páteře při nějaké práci nebo stažení drobných svalíků kolem obratlů v důsledku stresu či nespokojenosti stačí, aby hlava chronicky bolela.
A na očním jste byl? Alergolog?
Na očním sem byl,v pořádku.
Na alergologií NE. (nikdo mě tam neposlal) Nevšimnul jsem si že by mně bylo líp nebo hůř po nějakém určitém druhu jídla...
To nemusí být jídlo, alergeny jsou i ve vzduchu, nebo něco ve vodě...
Tady je hrozně možností, někoho bolí hlava i od ledvin - čelo, jiného od žlučníku - spánky..
Na rehabilitace nestačí chodit, ono se musí hlavně cvičit. A to doma, každý den a několikrát.
Ještě vám nedělali lumbální punkci, z mozkomíšního moku lze také mnohé poznat.
Jste dúchodce, nebo student? Jaký je Váš životní styl? Jak se stravujete? Máte dost tekutin? Máte dostatek pohybu na čerstvém vzduchu? Dali Vám hořčík?
Jsem ve středním věku,manuálně pracující člověk,denně v pohybu,sním všechno,ničemu se nevyhýbá ale nepřejídám se,váhu mám dle mé výšky také v pořádku,tekutin piju dost,nekouřím,alkohol občas,na vzduchu sem pořád.
Hořčík mi nikdo nedal ale z vlastní vůle užívám ve větším množstvím než normálně ale bez efektu (rozpustné šumáky,minerálka Magnezium).
Ovoce a zeleninu jím v "běžném" množství. Vitamínu C mám určitě také dost.
Když už sme u těch minerálu tak sem také zkoušel brát 2 týdny doplněk stravy s přídavkem železa a poté b-kompex a také bez výsledku.
Toto může mít a pravděpodobně má více příčin. Něčím podobným jsem si prošel u mě to bylo spojení (přepracovanost, nadváha, zpomalený metabolismus, nedostatek vitamínů). A představte si že odpočinkem se to nezlepší. Přečtěte si pár článků na mém blogu. Jsou tam moje osobní zkušenosti a co jsem vše změnil.
Nic sem neužíval.
Cholesterol nevím jestli mám dobrý,ale tak předpokládám že i tato hodnota se dá zjistit ze "standartních" krevních testů,která doktorka odesílala do laboratoře. Jaterní testy mám v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.