Nejste přihlášen/a.
doplněno 25.06.20 14:13: Ještě jsem jim dal radu,že by po Slezku ani do části Polska nejezdili na kolech lesní stezkou ,že mnohou mít karanténu nebo test na covid19.Neposlechli mne,dělali si z toho legraci a zlehčovali celou situaci a teď mám novou zprávu od ségry kámoše co tam s nimi je,že jim to neprošlo a musí zaplatit za test.Nikdo mi nevěřil a mysleli si,že to je jen suchá teorie.Jezdit do červené zóny se potom nevyplácí.
2x
Dobrý den, je to jen vymlouvání a zřejmě už nemají zájem o Vás, resp. o setkávání nestojí. Proč? Těžko říci, ale moc nepočítejte s tím, že se to změní. Holt si musíte najít lepší kamarády. Zdravím!
Sice se cítíš sklíčený, ale to nebude tak stále. Ani situace ani tvá špatná nálada není na pořád, jenom se trochu snaž se něčím zabavit. Nikomu se nevnucuj, to nemáš za potřebí, jestli jim nevyhovuješ, tak ale potkáš jiné lidi a časem můžeš mít jiné kamarády.
- Zakoupené pobyty na léto, koronavir
- Můžu být přenosný koronavirus z balíku z Číny
- Rouška při jízdě na kole při koronaviru?
- Zaplacená dovolená do Turecka a Koronavirus
- Jak dlouho potrvá Koronavirus?
- Bojím se teď zkoušet otěhotnět, koronavirus
- Jak se chránit proti koronaviru. Rady z Číny
- Názory některých lidí na cestování, koronavir
- Koronavirus mohli lidé chytit od hadů
- Kde se dělá test na koronavirus,prý už v léká
- Hlášení u lékaře, viróza bez rizika koronavir
- Doprava do práce, koronavirus
- Koronavir v ČR
- Koronavirus, mám se připravit?
- Koronavirus - jízda na kole
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.