Nejste přihlášen/a.
Zdravím potřeboval by jsem poradit přes jakou firmu lze zaslat z České Republiky zásilku cca 10 kg do Malaysie za co nejlevněji?Děkuji velice za rady.
Klidně přes shipex.cz/...
Připravte se, že balíček 1kg stojí na poštovném 2350kč...
A znáte pojem nigerijský podvod #Nigerijský+podvod? Ze zámoři se ozve kupec, že velice rád zaplatí za zboží i dopravu. Žádná cena není problém. Zadá příkaz k úhradě, pošle vám kopii a vy odešlete balík. On druhý den zruší převod, ale vy už balík nestornujete. Jste bez zboží i poštovného.
Přemýšlejte jak unikátní zboží máte, že ho chce někdo poslat přes půl planety, když jde koupit i v jeho zemi...
Ano to je mi jasné já jen abych věděl jakou částkou za zaslání informovat kupujícího,aby mě poslal na paypal peníze předem.Našel jsem přepravce a tam by vycházelo i kolem 5-7 tis do Malaysie tuto společnost máte osobně vyzkoušenou?Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.