Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaslání zásilky do Malaysie

Od: acs22® odpovědí: 8 změna:

Zdravím potřeboval by jsem poradit přes jakou firmu lze zaslat z České Republiky zásilku cca 10 kg do Malaysie za co nejlevněji?Děkuji velice za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Klidně přes shipex.cz/...

Připravte se, že balíček 1kg stojí na poštovném 2350kč...

doplněno 25.06.20 13:08:

A znáte pojem nigerijský podvod #Nigerijský+podvod? Ze zámoři se ozve kupec, že velice rád zaplatí za zboží i dopravu. Žádná cena není problém. Zadá příkaz k úhradě, pošle vám kopii a vy odešlete balík. On druhý den zruší převod, ale vy už balík nestornujete. Jste bez zboží i poštovného. *stop*

Přemýšlejte jak unikátní zboží máte, že ho chce někdo poslat přes půl planety, když jde koupit i v jeho zemi...

hodnocení

Nechám si to poslat přes paypal a pak převedu na účet k sobě.

hodnocení

Ano to je mi jasné já jen abych věděl jakou částkou za zaslání informovat kupujícího,aby mě poslal na paypal peníze předem.Našel jsem přepravce a tam by vycházelo i kolem 5-7 tis do Malaysie :( tuto společnost máte osobně vyzkoušenou?Děkuji

jjmmy
Já nevím, já bych takto nic neposílal.. Maximálně třeba kdybych prodával přes ebay..
Dal bych cena za zboží + dráha doprava, protože je opravdu dráha do Malajsie.
hodnocení

ano také mě to napadlo přes Ebay i nakupuji to bych ty danné autodíly musel inzerovat i tam.

jjmmy
Jen se chci zeptat, znáte toto pána / paní v Malajsii?
hodnocení

Posílal mě naopak z Malaysie už 2x také nějaké věci a došlo vždy vše,ale to měl inzerát na Ebay

hodnocení

0x

Proboha nechte toho. Přijdete o peníze a i ty autodíly. Proč by nějaký Malasiec chtěl posílat autodíly z ČR? Ale dělejte jak myslíte, podle mne to nedopadne dobře vůbec a budete plakat nad "výdělkem", je to pokus o podvod. Ale pokud to uděláte, tak si na tuto diskuzi vzpomeňte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nigerijský podvod

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]