Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhé řasy u kluka

Od: brept99 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den
Jsem kluk a mám dlouhé řasy.
Nevíte co s tím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

3x

Buď šťastný, můžeš na to lovit holky.

hodnocení

2x
Pokud vám to neshazuje brejle, neřešte. Je to pěkný.

nov
hodnocení

0x

Co by, nic. Nebo je chcete ostříhat, vytrhat?

figurek*
hodnocení

0x

jestli jsi hetero, nečekej nic. Jestli jsi homo, budeš mít úspěch.

brept99
25.06.20 09:44
hodnocení

Hetero.

hodnocení

0x
Ahoj.
S dlouhými řasami se dá žít, ne?
Proč řešíš stupidní kraviny?
Znala jsem kluka, který měl překrásné mandlově hnědé oči a nádherné, dlouhé řasy.
Radost pohledět :)
Kolegyně vždycky říkaly, že by chtěly také tak krásné řasy, a ne stát každé ráno u zrcadla s řasenku nejméně půl hodiny.
Říkaly mu, že je to nespravedlivé a nefér, aby měl kluk tak nádherné řasy.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud při mrknutí oka nevzniká průvan, tak to neřešit. Ostatně, stejně žádné trvalé a bezbolestné řešení není. Zdravím!

liska5
hodnocení

0x

Co byste s tím chtěl dělat, vždyť je to zajímavé! Nic nestříhejte. Kdybyste byl bez řas, tak vypadáte, jako had.

I řasy se časem obmění a ty další už nemusí růst tak dlouhé.

Ty Vaše dlouhé patří spíš k charakteristice jin /křehčí, měkčí, jemnější konstituce/. Ale každý má trochu z opačného principu.

hodnocení

0x

No a co? Takových je habaděj. Dokud si na ně nezačnete nanášet maskara, abyste je zdůraznil, tak si toho nikdo ani nevšimne. Tak dlouhé určitě nejsou, že by se lidé s podivem zastavovali. :-D Ale asi to děláte Vy sám a před zrcadlem se obdivujete. Nebo Vám to řekla nějaká přítelkyně jako lichotku? Tak to tak berte a neřešte to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]