Nejste přihlášen/a.
Několikrát jsme teď objednávali rozvoz přes Damejidlo.cz Objednávám já ze svého telefonu, placeno partnerovo kartou (neuložena, pokaždé zadáno číslo karty, nemám ve svém tel. žádnou aplikaci k jeho účtu). Nákup byl pokaždé za vyšší peníze (700,-) a nechce to po mně žádný PIN pro ověření platby. Karta je od Spořky. Přijde mi to dost zvláštní. Myslím že se dokonce mluvilo o zavedení vyšších opatření od září 2019 a nám se strhávají peníze samy bez jakéhokoliv ověření. Není to divné?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
stajny
0x
Bohužel Dáme Jídlo udělali nový web, takže již to bude bez ověření. Stačí kouknout na FaceBook, kde lidé nadávají.
lee*
@stajny Díky za vysvětlení, já FB nemám a hlavně jsem myslela že je to věc nastavení banky, ne obchodníka
stir®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]