Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám celulitidu?

Od: miley002* odpovědí: 8 změna:

Mám strach a starost.Je mi 13 let,měřím 160 cm a vážím 50 kg.Moje dětská lékařka mi řekla že sem hubená,když sem jí řekla kolik měřim a kolik vážim.Jenže pak sem si přečetla už nevim kde o celulitidě a byl tam i test,který sem moc nechápala,ale udělala sem si ho.Přestala sem jíst,takže jim docela málo.Břicho mam docela velký,lýtka mam mohutný,stehna mam taky velký a mohutný,ale ruce mam normálně hubený.Stydim se na tělocviku si brát kraťasy a venku sukni-když už tak jen dlouhou.Když mám břicho docela velké,lýtka mohutná,stehna docela velká,ale ruce normální a přesto mi doktorka řekla že jsem hubená myslíte si že mam celulitidu?Jestli ano,tak co mám dělat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

3x

miley 002, ty nemáš celulitidu. Ty si zakláš na anorexii, což je daleko nebezpečnější než celulitida. Věř doktorce, pořádně a zdravě jez, pij hodně vody a sportuj. Celulitida je hromadění tukové tkáně v důsledku stárnutí podkožního vaziva (taková jakoby pomerančová kůže) , což není tvůj případ. Anorexie je odmítání potravy ( vlastě je to podvýživa) a zkreslené představy o tom, jak má tělo vypadat. Tak toho se vyvaruj ,nebuď k sobě takhle nezdravě kritická, určitě jsi normální pěkná holka tak se neboj a nestyď. Ahoj Karina

binka*

Po Karině není co dodat ...

hodnocení

3x

Z tohoto dotazu na mě padl děs. Tady jde opravdu o zdraví.Pokud při 160 cm a 50 kg vidíš svoje břicho velké a stehna a lýtka mohutná, máš jasný náběh na anorexii. Nevím, jestli tě jakýkoli názor na Poradte může zbavit Tvého pokřiveného pohledu na svoje tělo. A prosímtě, neblbni s celulitidou. Toho kreténa, který to slovo vymyslel, bych vlastníma rukama udusila. Blbec. Po staletí se mohly ženy jakékoli postavy cítit krásné a najednou výrobci kosmetiky uviděli CELULITIDU. To je panečku džob! Samozřejmě, jelikož ji má minimálně 80 % žen, tak to bude asi normální vlastnost ženské kůže, ne? NE. ODSTRANIT. Ženské s celulitidou (jak blbé slovo) zastřelit. No, nic, trochu jsem se rozčílila. Promiň, ale fakt neblbni.

hodnocení

2x

Váhu máš akorát, spíš trošku bys mohla přibrat. *hej*Ovečko, nemáš něco velké nebo mohutné, jsou to jen tvé oči, které to tak vidí. Nemáš ráda svoje tělo a nemáš k tomu sebemenší důvod. *sok*Pokus se akceptovat to, jak vypadáš a o svoje tělo se starej. Netýrej ho ani hladem, ani nějakými nesmyslnými pokusy o diety a podobnými kravinami. *bezim*Běž mezi děcka, sportuj, zpevni svaly a pokožku zdravým způsobem života, sportem a smíchem. *vtip* Vyhýbej se kamarádkám, které nemají v hlavě nic jiného, než týrat sebe a druhé neustálými řečmi o své váze a tloušťce. *modla* Anorexie a bulimie (přečti si o tom něco) je cestou do pekel a do psychiatrické léčebny. A co ti bude platné, že se budeš, vychrtlá, líbit sobě, když kluci mají rádi boky a prsa. Nebudeš se líbit nikomu. *jasne*Chvíle s uchechtanými kamarády je lepší, než den před zrcadlem.*palec*Hodně štěstí a spokojenosti se sebou.

marenka*
hodnocení

0x

Souhlasím se všemi nade mnou. ;) Celulitidu nemáš, anorexii můžeš mít, ani nevíš jak. *plac*

Moje kamarádka závodně tančila latinsko-americké tance a měla stehna právě z toho vypracovaná a větší, než vršek těla. Chodí v mini, chodí v šortkách a je to nádherná holka. *pusa* Já jsem měla v 15ti stehna flekatá, lýtka,lokty a ruce taky- lupénka. Řešila jsem to dlouho, až jsem zjistila že se trápím jenom já a kluky, potom muže, zajímají úplně jiné věci, než je moje kůže *frajer* Nekoukají na nohy, koukají na to jaká jsi, jestli je s Tebou legrace, jestli jsi ta "správná" kamarádka a ne utrápená bledulka. A neboj, holky to taky přejde. Ty budou za chvíli řešit, jestli nemají moc malá prsa, jak odstranit pupínek na čele,jaký účes a hromadu pro ně velmi důležitých věcí. *vtip*

michala*
hodnocení

0x

Poslechni svojí lékařku a pořádně se najez a neblni. Buď ráda, že jsi zdravá a nemáš žádné zdravotní problémy a nepřivolávej si je :( Celý život máš před sebou, tak se nad tím zamysli *modla*

zuzee*
hodnocení

0x

A nespletla sis to s anorexií? Prosím tě neblbni a normálně jez, ji ještě ve vyvinu, postava se ti ještě změní. taky jsem měl v tvém věku silnější zadek a stehna a postava se mi ještě změnila.

antynka*
hodnocení

0x

Kdybys měla celulitidu, tak to určitě poznáš - ta nejde přehlédnout a určitě by sis jí všimla*smich* Takže přestaň blbnout, než si způsobíš nějaké problémy.

A určitě ti pánové potvrdí, že většina z nich má raději holky krev a mlíko které ja za co chytnout. Maloktérému z nich se líbí tyčky, kterým jsou vidět kosti. Nebo se mýlím pánové?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]