Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skupina rangers - plavci

Od: slavo® odpovědí: 5 změna:

Zajímá mě zda písničky které zpívají na tomto odkazu anglicky

např. I say I do ( já si zajdu ) nebo další.

Některé vím, že existují v originále jako např. nose for trouble ( nos pro trable)

Ale existují všechny v originále a nebo si některé jen přeložili?

doplněno 23.06.20 12:37:

Tady je - zapomněl jsem ho tam vložit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Takhle je těžko odpovědět. Hodně písniček od Rangers- Plavců je převzatých, ale mají i vlastní. Pokud je na albu uveden anglický název za českým, bude převzatá. Totéž jako Greenhorns- Zelenáči. Velké množství převzatých i vlastní tvorba.

doplněno 23.06.20 12:10:

Píšete o odkazu, ale žádný nevidím.

doplněno 23.06.20 12:16:

Díval jsem se na prvních pět řadových alb a kromě tří skladeb jsou všechny převzaté.

hodnocení

0x

Tak Inženýrská a Trpasličí svatba jsou od pánů Uhlíře a Svěráka, tedy původní.

doplněno 23.06.20 12:56:

Casey Jones je traditional a na svém prvním albu ji zpívají s odlišným textem KTO.

hodnocení

Mě zajímá hlavně I say I do ( já si zajdu ) zda je od rangers a nebo ji převzali z originálu.

Zatím jsem ten originál na youtube nenašel.

Tahle písnička je původní, nepřevzatá. Je od autorů Zmožek- Černý. Je z roku 1985.

hodnocení

To znamená, že skladba je česká a někdo to přeložil do angličtiny a nebo napsal anglická slova samozřejmě kromě českých.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]