Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat, že mě miluje nebo je do mně zamilovaný

Od: nessie odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Chtěla bych vědět, jestli můj crush miluje nebo je do mě zamilovaný? Ve škole se ke mě chová jinak než ke svým kamarádům. Všude si mě hlídá kam jdu ve škole i když máme odpoledku. I při hodině. Poradíte mi prosím? Vůbec neví, co to znamená*zed*. Kámoška ví, že jsem do něj zamilovaná, ale nevim jestli on do mě...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. A co s tím má společného kámoška? Pokud chcete vědět, zda má on o Vás zájem a je do Vás zamilovaný, zeptejte se ho. Komunikujte s ním, ne s kámoškou. My ho neznáme a do hlavy mu nevidíme. Jděte se spolu projít a mluvte spolu. Pokud jste mu sympatická a má o Vás zájem, půjde s Vámi na procházku rád. Kámošku s sebou ale neberte!

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, jestli je zamilovaný nevím, ale lhostejná mu nejste. Pokud Vás idol / chlapec (crush je hrozný výraz) sleduje a chová se k Vám hezky, tak za tím bude určitě nějaká přitažlivost, zájem a možná i ta láska. Opětujte jeho zájem a uvidíte, jak se projeví (jestli najde odvahu). Zdravím!

doplněno 22.06.20 17:58:

Vaše babička nebo maminka by výraz crush určitě nepoužila. Pro ně by to byl bourák . Jinak v angličtině je i pojem heartbreaker (lamač srdcí) a ten je snad hezčí.

crush znamená něco rozmačkaného, rozdrceného...asi se jedná o nějakého podivína.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]