Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je pravda že musím jít první do autoškoly, kde mi daj papír který následně dám svý doktorce, a ona to vyplní podle mého zdraví atak...? Může mi ten papír vypsat i lékař z práce kde jsem šel na vstupní prohlídku, když jsem tam dával kopii zdravotni karty?
Zřejmé to snad je, ale...už jsem se setkal s dotazem 65+, kde dostane "papír" o tom, že ještě může jezdit, zda pro tiskopis musí na odbor dopravy a pak k obvoďákovi...ale asi to byla výjimka...proto jsem to tak formuloval...
Ja sem jen ptal, jestli musim jit prvni do autoskoly, aby mi dali formular co mi vyplni doktor a ten dam autoskole, a nebo mi to muze rovnou napsat doktor a ja muzu radostne jit do autoskoly delat ridicak. Doktorku mam daleko, a nechci aby se mi vysmala, ze musim mit prvni nejakej formular od autoskoly. Jo a je mi 18 takze to jdu delat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.