Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jiny komisar u zkousky

Od: janicka odpovědí: 1 změna:
Muzu pozadovat jineho komisare u zkousky? Za par dni jdu na zaverecky, ale mam problem s tim, ze tam dela komisar, ktery je bratr meho otce a odjakziva maji mezi sebou spory a kdyz jsem ho potkala jednou venku, tak mi arogantne rekl, ze jsem mela mit za otce nekoho jineho a ze me to urcite nenecha udelat, at se modlim, ze nevyjdu na neho.
Nemam chut to resit a nekam posilat stiznosti a tak. Spis jen, jestli muzu v den zkousky odmitnout jet s nim a pozadovat jineho komisare. Je to mozne?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

whatever
hodnocení

0x

Nejsem právník, ale myslím si, že požadovat jiného komisaře nemůžete. Pokud odmítnete nebo se ani nedostavíte budete muset na zkoušku přijít jindy. V případě, že zkoušku uděláte, ale komisař Vám nebude chtít zkoušku "uznat", tak byste asi mohla podat nějakou stížnost na podjatost.

Osobně bych se poradil s učitelem v autoškole, 1) měly by v této problematice vše vědět a 2) často se s komisaři znají, takže pokud se jich tam střídá více, tak by Vám třeba mohl domluvit zkoušky v termínu, kdy je tam jiný komisař.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]