Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
protože se ještě min. týden nedostanu k mé doktorce, chci se zeptat těch z vás, kteří mají zkušenost s tenisovým loktem. Samozřejmě si to takto nemůžu diagnostikovat z fleku sám, ale s velkou pravděpodobností mám tento problém.
Chci se proto zeptat, co vám, kteří jste si to zažili, pomohlo? U mě je hlavní problém PC, protože na něm musím trávit spoustu času.
Díky
Pomohlo mi, že jsem došla, k ortopedovi a ten mi předepsal rehabilitaci, mazání lokte a předloktí Voltaren emulgel forte a každý večer u telky dát na loket a předloktí priznicův obklad. Rehabilitace se sestávala s elektkromagnetických proudů a laesru, pak ještě vodoléčka, ruku jsem měla ve vaničce s proudící vodou. Když jsem jela na kole, předloktí jsem měla staženo ortézou. Tohle všechno dohromady mi pomohlo, přestože na rehabilitaci mi tvrdili, že každý tenisový loket stejně nakonec skončí operací.
Jeden loket mám už přes deset let odoperovaný, druhý mi ortoped ošetřil biologickou léčbou (vpíchl mi do lokte mou vlastní krevní plazmu čerstvě odstředěnou), oboje pomohlo absolutně, už roky mám klid. Všechny ostatní pokusy o rehabilitaci atd. selhaly. Ortézu na předloktí ( k znehybnění svalů a úponů) jsem před výkonem nosila a hodně mi to ulehčilo, jak se sval nepohyboval, bolest byla menší.
Doplním:
Snažte se přejít na lehkou zeleninovou stravu. Hodně syrové zeleniny. Odlehčit žlučníku omezením uzenin, tuč. jídel, masových vývarů, instant. polévek, paštik, chipsů, masa...Mezi jídly pít čistou vodu se lžicí jablečného octa.
Je třeba v těle nastolit prostředí, které nenahrává zánětům a usazování solí v kloubech.
Bráchovi / kanoista/ pomohla akupunktura.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.