Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bouchnutí pedálem do kotniku

Od: rekolista odpovědí: 4 změna:
Jel jsem v dešti na kole, gumové pedály a gumová podrážka boty. Bylo to zcela výjimečně takto!
Sjelo mi chodidlo, kotník dostal ránu pedálem. Jel jsem dál. Nic pak nebolelo.
Až v noci mě v tom pichalo, dost,i když otok není. Skoro jsem nespal:( Mohu mít něco s vazy nebo nervy. K lékaři se zatím nechystam, chůze OK.
Mám dát led? Stáhnout? Anebo to nechat a přejde to?
Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda2*
hodnocení

4x

V běžném životě si člověk počká, jestli nebude následovat zhoršení stavu postižené části těla. Pokud se zhorší, jde normálně k lékaři a neptá se na poradte.cz. To už opravdu nikdo nepoužívá mozek?

hodnocení

2x

Namažte to Voltaren emulgel forte, pak ledujte ne déle než 20 minut. Než se budete chystat chodit, kotník stáhněte.

rekolista
hodnocení

Diky. Přes den se to dá, v noci to bylo blbý.

joudic*
hodnocení

0x
me se slapatko ulomilo a ten ostry zlom mi rozparal nohu jak pixlu sardinek.. jinak almiral gel, octan, ibuprofen krem, jeste takovy tmave modry, myslim ze lioton nebo nejak na I, to fungovalo dobre

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]