Jel jsem v dešti na kole, gumové pedály a gumová podrážka boty. Bylo to zcela výjimečně takto! Sjelo mi chodidlo, kotník dostal ránu pedálem. Jel jsem dál. Nic pak nebolelo. Až v noci mě v tom pichalo, dost,i když otok není. Skoro jsem nespal Mohu mít něco s vazy nebo nervy. K lékaři se zatím nechystam, chůze OK. Mám dát led? Stáhnout? Anebo to nechat a přejde to? Díky.
V běžném životě si člověk počká, jestli nebude následovat zhoršení stavu postižené části těla. Pokud se zhorší, jde normálně k lékaři a neptá se na poradte.cz. To už opravdu nikdo nepoužívá mozek?
me se slapatko ulomilo a ten ostry zlom mi rozparal nohu jak pixlu sardinek.. jinak almiral gel, octan, ibuprofen krem, jeste takovy tmave modry, myslim ze lioton nebo nejak na I, to fungovalo dobre
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.