Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na bolest nohy?

Od: bolest odpovědí: 16 změna:
Všem krásný večer, doma mám paralen grip, paralen 500 a ibalgin. Nevíte někdo, co je nejsilnější? Ta bolest se nedá zvládnout, můžu to ještě namazat a ledovat.. Děkuji moc

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Křišťálová koule se na poradně rozbila. Tak nám musíte napsat něco víc.

- jste po operaci?

- máte nohu zlomenou?

- co na to lékař?

- něco vás kouslo?

- a spoustu jiných příčin.

bolest
hodnocení

Po operaci nejsem, nic mě nekouslo, noha zlomená není. Jen mě kost tlačí do nervů a bude se to nějak řešit- rehabky moc nepomáhají, takže nejspíš operace.

pb®
hodnocení

0x

Vzala bych si Ibalgin, je to nesteroidní antiflogistikum a na bolesti pohybové soustavy z nabízeného nejlepší.

bolest
hodnocení

Děkuji moc

id
hodnocení

0x

Ibalgin + masť od bolesti pokud není otevřená rána. Je-li noha horká, můžete ledovat.

bolest
hodnocení

Děkuji moc, zkusím to

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud je bolest silná a máte Ibalgin 400, tak si dejte hned dvě tablety najednou a pořádně zapijte vodou. Potom musíte vyčkat - nezabírá hned, ale třeba až za hodinu (neberte si další, ale případně až po šesti hodinách). Zdravím!

P.S. Já preferuji Brufen 400 (stejný účinek jako Ibalgin 400, ale mně nedráždí tolik žaludek).

doplněno 20.06.20 21:54:

Nemáte zač. Snad se Vám uleví (mám stejný problém, tak to znám).

bolest
hodnocení

Vím, že se takhle řešit bolest nemá, včera jsem měla 2 paraleny a skoro žádná úleva. Děkuji moc

Vemte si IBALGIN RAPID, ten zabere hned i na hodně velkou bolest. Můžete namazat a ledovat.

bolest
hodnocení

Ibalgin rapid nemám, mám jen ibalgin 400

hodnocení

0x

Doreta? Ibalgin ničí střeva.

bolest
hodnocení

Tu nemám. Vím, co provádí tyto léky, ale někdy to prostě jinak nejde..

bolest
hodnocení

Navíc Doreta je již na předpis ne?

Na předpis, protože funguje.

hodnocení

0x

Musíte k lékaři. Může to být neuvěřitelné množství problémů, které mohou mít fatální, nenapravitelné důsledky. Mohou, ale nemusí. Od trombozy, namoženého svalu, únavové zlomeniny, až po projev artritidy (naplést s artrozou). Stačí obvoďák, ten odhadne a pošle vás dále, k odborníkovi.

bolest
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]