Všem krásný večer, doma mám paralen grip, paralen 500 a ibalgin. Nevíte někdo, co je nejsilnější? Ta bolest se nedá zvládnout, můžu to ještě namazat a ledovat.. Děkuji moc
Křišťálová koule se na poradně rozbila. Tak nám musíte napsat něco víc.
- jste po operaci?
- máte nohu zlomenou?
- co na to lékař?
- něco vás kouslo?
- a spoustu jiných příčin.
bolest
Po operaci nejsem, nic mě nekouslo, noha zlomená není. Jen mě kost tlačí do nervů a bude se to nějak řešit- rehabky moc nepomáhají, takže nejspíš operace.
Dobrý den, pokud je bolest silná a máte Ibalgin 400, tak si dejte hned dvě tablety najednou a pořádně zapijte vodou. Potom musíte vyčkat - nezabírá hned, ale třeba až za hodinu (neberte si další, ale případně až po šesti hodinách). Zdravím!
P.S. Já preferuji Brufen 400 (stejný účinek jako Ibalgin 400, ale mně nedráždí tolik žaludek).
doplněno 20.06.20 21:54:
Nemáte zač. Snad se Vám uleví (mám stejný problém, tak to znám).
bolest
Vím, že se takhle řešit bolest nemá, včera jsem měla 2 paraleny a skoro žádná úleva. Děkuji moc
Musíte k lékaři. Může to být neuvěřitelné množství problémů, které mohou mít fatální, nenapravitelné důsledky. Mohou, ale nemusí. Od trombozy, namoženého svalu, únavové zlomeniny, až po projev artritidy (naplést s artrozou). Stačí obvoďák, ten odhadne a pošle vás dále, k odborníkovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.