Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diane 35 vs akné

Od: martinah* odpovědí: 13 změna:

Ahojte, je mi 16 a před chvilenkou jsem jen tak brouzdala na internetu a narazila jsem na tuto antikoncepci Diane 35. Plno žen,dívek k tomu píší, že jim to hodně pomohlo na akné(také s ním mám problém) tak přemýšlím, jestli si ho mám také předepsat, či ne. Ale nemá to nějkaé vedlejší (vážnější) účinky? A co je to vlastně zač za antikoncepci? K čemu všemu přesně slouží? Povězte, kdo ví :- Děkuji za všechny odpovědi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vnouckol*
hodnocení

1x

Po hormonální léčbě jsem měla ohromné akné ( na zádech, ve výstřihu ..) nic jiného nezbylo na gynekolog mi na urovnání hormonální hladiny předepsal právě Diane. Do tří měsíců jsem měla po akné. Navíc si můžeš přesně naplánovat menzes. Já tedy S touto HA mám jen dobré zkušenosti. Samozřejmě to ale chce návštěvu gynekologa.

jita*
hodnocení

1x

diane 35 jsem užívala několik let.Je pravda že se po několika měsících pěkně vyčistí plet a taky se zlepší kvalita vlasů,jsou silnější a krásně lesklé.Můžu jen doporučit.Jestli má vedlejší účinky to nevím ale mě Diane 35 jen prospělo,co se týká pleti a vlasů:*palec**slunce*

martinah*
09.04.10 20:43
hodnocení

? :(

hodnocení

0x

no podle me antikoncepce asi hlavne slouží proti otěhotnění.. ale to je muj suběktivní názor :D

teri*

Jeníku Jeníku :-D

no vedlejší účinky to má stejné jako jakákoli jiná antikoncepce, trombóza u kuřaček apod., takže pokud uvažuješ o antikoncepci obecně, nevím proč nezvolit i tuhle

8976*
hodnocení

0x

no zřejmě budete muset navštívit gynekologa a ten vám s největší pravděpodobností fundovaně poradí dle vašeho věku, zdravotního stavu - komplexně - nelze chytat rozumy / blbost pokud to děláte kvůli rozhledu tak ano / přesto rozhodující doporučení a závěr udělá jen on...hezký večer

pt®

Na akné používat antikoncepci, to snad ne? Řekni doma mamce, co tě trápí, zajdeš si na kožní a tam ti už lékař poradí. Tobě jde o:

1/ Akné nebo 2/ k čemu slouží antikoncepce?

Vážně, o tom si popovídej s mamkou. PT /stařenka/

martinah*
hodnocení

Co jsem se ale dočetla na všech stránkách, kde bylo něco o antikoncepci Diane 35, tak všude bylo napsáno, že to na akné působí, že po této antikoncepci akné opravdu mizí.

pt®

Tak si zajdi na kožní, a to, co tu píšeš, tak lékaři převyprávěj a uvidíš, co ti řekne. Je to lékař, a ten ti poradí odborně. PT /stařenka/

dasiicek
hodnocení

0x

Jako každý jiný lék, tak i antikoncepce Diane 35 má vedlější účinky. Já jsem před týdnem byla u gynekologa a nechala jsem si předepsat antikoncepci. Gynekoložka na mě, jakou mám představu o těch páškách. Já na ni, že bych chtěla nějaké, které pomahájí i na akné. Tak mi předepsala Minervu. Plno si o antikoncepci můžeš přečíst na netu nebo se zeptat někoho, kdo o tom něco ví. Na akné jsou 3 druhy antikoncepce. Ta první je právě ta Diane 35, o které tady píšeš, druhá je Minerva a ta třetí si teď bohužel nemůžu vzpomenout*zed*. Diane 35 z těchto tří je nejdražší, Minerva o 100,- Kč levnější (já za Mienervu platila 411,- Kč na 3 měsíce) a to třetí je nejlevnější, jinak prej všechny tři mají stejné účinky a jsou stejně složené.

kami*
hodnocení

0x

Na akné působí nejen tři druhy ale mnohem víc. Já hledala tady schering.cz/... :) ale možností je jak říkám víc. Ano Diane 35 je lék s antiandrogenními účinky a zároveň kontraceptivum proč ne? co je toto za staromódní názory?

mirek*
hodnocení

0x

kup si:Proactiv solution,1)Renewing cleanser ,Repairing lotion , Revitalizing Toner + refining mask .to pomaha a nemusis se radit s nikym .

antynka*
hodnocení

0x

Tato antikoncepce opravdu pomáhá na akné. Já chodila dlouho na kožní se stejným problémem a nevyřešili ho a z kožního mě poslali na gynekologii práve pro tuto antikoncepci. A stejně jako každá hormonální terapie, může mít i negativní účinky - třeba změna nálad atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]