Nejste přihlášen/a.
Zdravím, v pátek mě čeká příjímací pohovor na pozici strojvedoucí v zácviku.
Jakou látku ze ZŠ/SŠ bych si měl osvěžit? Má tu někdo nějakou zkušenost? Děkuji,,,
Jak říkám, jeden kámoš to dělá, takže nejsem nějaký naivní blbeček, co si doma moc pouští dynastii Nováků
Jde o toto: pracuji v současné době v servisním středisku, v podstatě jako cvičená opice: 7:00 nástup, 15:00 odchod.
TŘI ROKY. Už mi z toho začíná hrabat, a už začínám obrůstat mechem. A myslím si, že necelá dvacítka čistého + stravenky za 1500 (s tim, že se tam na někoho křivě podíváš, a hned máš tisícovku osobního ohodnocení dole) není žádný zázrak.
Na směny jsem v životě už pracoval, a nedělalo mi to problém. Byť pravda, teď je mi 26, až mi bude 46, budu to určitě vnímat jinak, ale tak je to v každé práci.
Dnes jsou ČD v takové situaci, že berou fakt každého. Pokud jste natolik zodpovědný, že se ptáte i tady, tak vás vezmou určitě. Manžel je strojvedoucí, dělá na dráze přes 40 let a když vidí, kdo dnes na mašinách jezdí - spíše, koho nechají všechno jezdit, není mu nejlépe. Dokonce tam mají strojvůdkyni, která byla dříve servírkou. Stačí?
Tady nejde o to, abych si přiživoval ego, jaký jsem zodpovědný Kája Mařík, abych se cítil lépe.
Tady jde o to, že to nechci zvorat. Odmaturoval jsem sice na první pokus, ale taky ve mě byla malá dušička, co si u té matury vytáhnu za zázrak.
Proto se raději ptám.. v e-mailu bylo uvedeno: V písemném testu jsou základy středoškolské elektrotechniky a fyziky.
To je asi stejný, jako "Sejdeme se v tom takovym tom městě kde je hodně lidí.."
Nedělejte si z toho hlavu, asi patříte k těm zodpovědným a pak se jen budete divit, kdo všechno dnes u drah dělá.
JO, přesně, strojvedoucí je perspektivní povolání, hlavně pro ty, co mají rádi vláčky a baví je být v práci častěji než doma. Pro toho, kdo chce mít v pořádku rodinu a věnovat se dětem, to rozhodně není.
Moje úplně první práce (asi na 6 měsíců) byla ve výrobě autodílů a že by tam KDOKOLIV u pasu v tom roce 2013 měl 45k, to ani náhodou. Kdes k takovému údaji přišel prosímtě? 8-)
V současné době opravuji mobily (autorizovaný servis pro jisou značku) a jednak jednat s těma Asiatama je někdy o zdravý rozum, a jednak se tam tak nějak čeká, že se z toho pracovního týmu stane druhá rodina (firma patří Asiatům, a i náš zákazník je Asijský výrobce telefonů - jak jinak, v dnešní době, že).
Začínám se tam cítit jak v sektě. Proto si myslím, že práce pro "ryze" českou firmu bude příjemná změna.
Moje úplně první práce (asi na 6 měsíců) byla ve výrobě autodílů a že by tam KDOKOLIV u pasu v tom roce 2013 měl 45k, to ani náhodou. Kdes k takovému údaji přišel prosímtě? 8-)
V současné době opravuji mobily (autorizovaný servis pro jisou značku) a jednak jednat s těma Asiatama je někdy o zdravý rozum, a jednak se tam tak nějak čeká, že se z toho pracovního týmu stane druhá rodina (firma patří Asiatům, a i náš zákazník je Asijský výrobce telefonů - jak jinak, v dnešní době, že).
Začínám se tam cítit jak v sektě. Proto si myslím, že práce pro "ryze" českou firmu bude příjemná změna.
Ahoj trošku vím o čem mluvíš látku kterou si osvez jde hlavně o konstrukci motorů spalovacích jak se dělí jaké mají části a jak ten motor vůbec pracuje to samé elektromotory jaké má části princip jak se motor vůbec může roztočit asi tak
Ty také děláš pro dráhu?
A takže na matiku a věci typu "Vzdálenost mezi Ostravou a Opavou je 36 km. Osobní automobil jel z Ostravy do Opavy o 15 minut kratší dobu než autobus. Rozdíl průměrných rychlostí osobního automobilu a autobusu byl 12 km/h. Určete průměrné rychlosti obou vozidel." se můžu vybodnout jo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.