Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Už to trvá asi měsíc, vždy ráno když se vzbudím tak mě bolí hlava, mám ucpaný nos a otlačené ruce. Nevím úbec čím by to mohlo být.Nesetkal se někdo s tím?Nebo nevíte čím by to mohlo být?
Postupem dne to ustupuje.
Předem děkuji za odpověd.
Dobře, akorát bych se chtěl ještě zeptat jestli mám s tím jít prvně za praktickým lékařem, aby mě objednal, nebo můžu rovnou k neurologovi?
Správný postup je navštívit nejdříve praktického lékaře. Pokud ten uváží, že je potřeba další odborník tak Vás k němu pošle a také ví, který je ten správný. Strejc Vás posílá k neurologovi, já bych Vás zase poslal k alergologovi. Tak to nechte na tom vašem praktikovi, ten tomu rozumí líp než my tady všichni dohromady a taky Vás uvidí a provede základní vyšetření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.