Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IKEA jako zábavný - hrací park pro děti ZDARMA?

Od: clayman® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
do IKEA moc nechodím, vlastně vůbec. Na mě je tam moc plno. Když jsme doma přemýšleli proč tam je pořád tak plno a uvědomili si chování ostatních lidí usoudili jsme, že IKEA mnoho lidí s malými dětmi bere jako hrací či zábavný park pro děti, který je navíc zdarma.

Děti se zabaví v pokojíčkách, pohrají s hračkami a dětským nábytkem, pak se nají v jídelně a do večera pokračují v hraní. Rodiče u toho něco nakoupí a všichni jsou spokojení.

Vnímáte to stejně nebo se pletu?

Vůbec to neodsuzuji, ani se vlastně nedivím či nezlobím - nepohoršuji. Je to takto nastaveno IKEOU... asi. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Ano a ano. Presne tak to je a je to soucast prodejni strategie. Dite si bude na rodici vynucovat nakup novych veci, kdyz budou umisteny v hezkem prostredi, ne naflakane na prodejni plose jako u konkurence. To ale nefunguje jenom na deti.
Rozhodne neodsuzuju vyse uvedene, ovsem jako vsude se i tam najdou blbci, kteri nechaji delat deti co se jim zachce (a mnoho dospelych se chova podobne, rozcapenych pet lidi uprostred hlavni ulicky neni nic vyjimecneho). A proto tam nechodim. Chci v klidu nakoupit, ne byt soucasti prekazkove drahy.

hodnocení

0x

nevšiml/a jsem si

Do IKEA občas chodím. Vždycky ale pro něco konkrétního a většinou i vím, kde to přibližně najdu. Pro pohyb po ploše využívám různé zkratky mezi odděleními, oddělení občerstvení mě nezajímá. Takže se tam zdržuju minimálně. Co tam dělají ostatní mě moc nezajímá.

hodnocení

0x

nevšiml/a jsem si

Tak určitě tam není plno proto že si tam chodí rodiče s dětmi hlavně hrát.to je blbost.

Jako hlavní plus a tahák vidím v tom že v 99% případech si všechno zboží okouknete a osaháte a okamžitě odvezete domů ! Takže panička chce např.novou komodu a stůl chce to mít samozřejmě hned a IKEA zaručuje že to tak bude proto se jede tam..U konkurence Vám většinou řeknou pouze na objednávku do 6 týdnů a na zboží se kounete jen na obrázku.To se nikomu nechce a paničkám čekat už vůbec ne.

Je to maličkost ale je to tak a hodně lidí mi to potvrdilo

hodnocení

0x

ne, takto to nevnímám

S tím hraním to nebude tak horké. Všechno je tam pěkně vystaveno a naaranžováno a můžete si to hned koupit, ale že by si v těch instalacích hromadně hrály děti, to teda ne. Ošahají si to, sednou si, ale na delší dobu ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]