Dobrý den, nevíte od čeho / koho by to mohl být? Je to napuchlé, kolem toho červené. A když na to sáhnu, tak je to strašně teplé a bolí to. Mám to takto už dva dny. Může to být obyčejný Komár? Ale takto od Komára jsem za život nikdy neměl. Děkuji
Dobrý den. Ano, může to být od komára, nebo i od muchničky. Chce to chladit a potírat např. Fenistil gelem. Kdyby se flek zvětšoval a nelepšilo se to, bude to chtít návštěvu lékaře. Někdo na štípnutí od hmyzu má holt horší reakci.
houbes*
Pokud by to byly muchničky, tak Štípanec bude bolet.
houbes*
A když na to sáhnu, tak je to strašně teplé a bolí to. A jsme doma, kapka na to kápla. Budou to ty muchničky. Nepříjemný potvory jednou mě poštípaly na pionýrským táboře na lýtkách, že jsem nemohl chodit. Zafacovane lýtka v octovce cca 3 dny mi trvalo než jsem se zvedl bez bolestí na nohy..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.