Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze nastrelit piercing do pupiku

Od: theriik odpovědí: 7 změna:

Ahoj,lze nastrelit take pircing do pupiku?Videla jsem totiz videa a tam to jen propichuji jehlou,pomuze mi nekdo? Terca :))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jestli jde nastřelit, to netuším,(spíše ne), ale není to jedno? Už nahřívejte špendlík*smich*

theriik
hodnocení

Mno,to radost nemam *smich*

kytka*

Co blbneš si chceš zanést nějakou infekci? Od toho jsou studia kde toto dělají a ne doma*zed**zed*když už myslíš,že bez toho nemůžeš být.!

doplněno 10.04.10 18:01:

Mě je to jasný, ale ty mláďata jsou*cert*

hanher*

kytka: Samozřejmě že to bylo myšleno ironicky...*smich*

marenka*
hodnocení

0x

Nejlepší je mít známou zdravotní sestru.;) Udělá to kanylou a umrtví pupík *dril*

theriik
hodnocení

Mno,tak uz jsem si to prostudovala,nastrelit to nelze protoze nastrelovaci pistole nelze sterelizovat a nejde do ni dat piercin do pupiku,ale jde do ni jen nausnice do ucha,takze mam smulu a pujdu za doktorkou *smich**frajer* Jinak diky! Terca

arimas*
hodnocení

0x

rozhodne jehlou .. taky mam piercing v pupiku . vubec to neboli vubec nic jsem necitila jenom jemne pichnuti.. tim nastrelenim byste umrela bolesi hahahahha.. pokud se nemylim do nastrelovaci pistole se da nausnice a tou se to propichne.. tak mi to aspon delali do usi kdyz jsem byla na zakladce a byla to pekelna bolest protoze nausnice jsou tlustsi nez ta jehla kterou to pichaj. vubec se jehly neboj nic to neni!

doplněno 10.04.10 18:35:

a rozhodne jdi k profikum doma nic nedelej sama!

doplněno 10.04.10 18:37:

jo a nepicha se to do pupiku ale do te jemne kuzicky nad nim! taky zalezi zda tam neco mate nekdo tam vubec nema nic za co by se to chytlo *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]