Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlato - výkup Praha

Od: petanemec* odpovědí: 5 změna:

Prosím, mám doma nějaké zlato, nevěděl by někdo, kde v Praze mají nejlepší výkupní ceny?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Myslím, že je to všude stejné - co nejlevněji koupit, co nejdráž prodat.

Pokud nejste opravdu v nějaké nouzi, zlato bych si nechala. Pokud jste svobodný, mohl byste je časem použít na snubní prsteny. Pokud máte třeba dceru, nechat jí jednou udělat šperk /k maturitě, k promoci, ke kulatým narozeninám.../.

Jak říkala moje babička: "chleba to nejí, tak proč si to nenechat." Jednou byste mohl třeba i litovat. Jaga.

Vzpomněla jsem si, jak někdy kolem roku 1970 se shromažďoval zlatý poklad naší republiky. Někteří lidé nosili, co mohli. Tehdy se sebralo hodně zlata. Zajímalo by mě, kde je to dneska. Ale nechci být sprostá. Jaga.

pb®

Mám sousedku, její děda byl zubař. Nějak se k němu dostala informace v roce 1953, že bude měnová reforma. Tak za všechny peníze co měl, nakoupil zlato. Reforma přišla, z peněz se staly bezcenné papírky, lidé přišli o úspory. Dodnes ta rodina nemá o peníze nouzi.

ma11

Přesně do 21.8 1968.

hodnocení

0x

Ve zlatnictví dostanete méně než v zastavárně. U nas tomu tak aspoň je. Zlatnictví vykupují 600,-- 650,- za gram a zastavárny 800,-.

blakcak*
hodnocení

0x

Zkuste Safinu. Je to hned za Kotvou. Svého času jsem si to také zjišťoval a všichni mi doporučili jít tam. Měli jsme toho přes 100g a tam nám dali o hodně lepší cenu, než jinde.

safina.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]