Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magnetická rezonance mozku

Od: heterak® odpovědí: 5 změna:

Jdu na magnetickou rezonanci mozku do nemocnice. Po mag.rezonanci se mám stavit na kontrolu k neurologovi do té samé nemocnice. Musím se na kontrolu ještě objednat.

Ted nevím jestli se mohu dostavit na kontrolu třeba hned nádledující den po mag.rezonanci (myslím že doktor něco říkal že se mám stavit nejdřív za týden po mag.rezonanci a už si nejsem jistý co přesně říkal...)

Myslíte,že výsledky z mag.rez. posílají hned na počítač neurologovi nebo to nějakou dobu vyhodnocují a nebo mi dají rovnou lék.zprávu kterou dám neurologovi?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

rovnou vám zprávu určitě nedají, protože snímek musí nejdřív někdo z lékařů popsat. proto vám neurolog říkal, ať se stavíte nejdřív za týden, aby měl jistotu, že snímek už bude popsaný. pokud je to stejná nemocnice, tak předpokládám, že snímek i popis budou v systému, do kterého se lékař dostane. jestli se musíte nebo nemusíte na kontrolu objednat, to tu asi nevyřešíme. to se musíte zeptat svého neurologa, protože možné je obojí *nevi*

jirkazxc
hodnocení

0x
Nemuze to vyhodnotit je tak nekdo, ale jen ten, co na to ma kvalifikaci a dela to rutinne.
Neni to zas tak jednoduche rict ktera smouha neco znamena a co ano.
Muze se stat ze bud je malo mag. rezonanci nebo PET pristroju anebo je malo lekaru, co to umi vyhodnocovat a pak pristroje za destky milionu stoji.

hodnocení

0x

Nemá cenu chodit na kontrolu, když tam ještě nebude výsledek. Všude to trvá jinak dlouho, zeptejte se po vyšetření, kdy výsledek dojde.

pb®
hodnocení

0x

Chodím na MR mozku a míchy každý rok kvůli RS. CD s obrázky dají hned, zprávu prý pošlou doktorovi do týdne. Každé pracoviště to může mít trochu jinak. Já jsem zprvu třeba za CD platila 200Kč a dávali mi ho až za týden, teď na úplně stejném pracovišti neplatím nic a dají mi CD do pár minut.

hodnocení

0x

Když je to v té samé nemocnici, tak to není problém. Já bych se po rezonanci objednala na neurologii, oni už budou vědět, za jak dlouho posílají zprávy a podle toho vás objednají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]