Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může syn donést toto prohlášení

Od: danaa odpovědí: 8 změna:
Zdravím. Syn jde do školy a potřebuje čestné prohlášení. Vytisklo se nám s těmito chybami. Otázka zní, zda to syn může donést do školy takto? Nevím, kde je chyba ale v e-mailu to učitelka poslala správně. A až když jsme to vytiskli tak se nám to ukázalo takto. Prosím o rady, děkuji.
Může syn donést toto prohlášení

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

5x
Dborý den. A kydž Vám pšíu zovrna tneto txet, tak jej peřtčete? Nbeo s tím mtáe porlbém? Pkoud nkiloiv, mžůete v kildu dkuoemnt oedzvadt ve šlkoe. Uičtelé uěmjí čsít i s chbyami.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, kde se stala chyba při tisku přenechám jiným, ale já bych to klidně použil - je to čitelné, resp. nijak to nemění text, který každý pochopí. Zdravím!

hodnocení

1x
Vytiskla bych znovu. Nezapomeňte při ukládání použít kódování UTF-8, pak vám to tam nebude dělat ty divný znaky.

hodnocení

0x

Zdravím.
Asi jsem slepá, ale kde vidíte nějakou chybu? *nevi*
Mně to přijde v pořádku.

doplněno 17.06.20 11:11:

Aháá, už to vidím :-D
Přesto bych to nechala být, čitelné to je a svůj smysl a podstatu to nemění.

mak*
hodnocení

0x

Čitelné to je a není to kupní smlouva na Karlštějn, tak bych to klidně použil.

re4zon
hodnocení

0x
I kdyby to byla smlouva, je to uplne jedno, akorat to blbe vypada. Posuzuje se obsah a ten je zrejmy. Navic to nikdo nebude zkoumat..

hodnocení

0x

Vůbec to neřešte.

Beztak je to pouze formalita.

olinl
hodnocení

0x

Zkus aktualizovat pravděpodobně Adobe Acrobat Reader nebo všeobecně Op. systém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]