Nejste přihlášen/a.
Pokud se to nebude tlouct s léky, doporučuji používat různé protizánětlivé bylinky.
V prvé řadě co mám doma a to je kurkuma. Možná si udělat si kurkumový čaj, nebo mléko - tzv. zlaté / mléko, kurkuma, chilli, zázvor, kardamon/, ale to mlíko nemusí zrovna nyní to nejvhodnější.
Nebo do každého jídla - rýže, brambory /staré brambory ale omezit/, jsou už nové, na pánvičku do zeleniny, masa na nudličky, rybu.
Vyhledejte si na internetu ,,protizánětlivé potraviny,, a zařaďte je do jídelníčku. Zelený čaj, česnek, cibule, zázvor, skořice, bazalka, hřebíček, šalvěj atd.
Mám to samé. Noha otekla v nártu, nemohu na ni kloudně došlápnout, škube to v ní a občas přijde šílená bolest, jako by tam někdo vrtal nožem. Odřekla jsem pochod Za Baťovou cvičkou.
Doktor je dost na baterky. Dal mi injekci a tablety na bolest. Poslal na ultrazvuk a RTG, mám přijít za týden. Zatím nevidím žádné zlepšení. Nikdy jsem neměla nic podobného. Prý snad zánět šlach či žil. Je to na draka. Jaga.
Zkuste si najít odpověď u dědka kořenáře:
nebo zkuste biorezonanci ve svém místě bydliště:
bicom nebo zapper nebo plazmový generátor
Na většinu zánětů fungují skvěle. Mám s nimi super zkušenost.
Také doporučuji rozhýbat lymfu, třeba podle cvičení pana Vocáska, např.:
Držím palce, ať jste brzy zdravý.
Jen bych chtěla upozornit na spojitost koleno - ledvina a pata - oblast malé pánve.
Proto je třeba hlídat si zdraví a kondici ledvin a dolních močových cest, prostaty, konečníku. Jakýkoliv zánět se vás bude držet, pokud máte zakyselený organismus stravou, fyzickou zátěží, léky, stresem. Tělo má samoopravovací mechanismy, které fungují, když je odkyselené, nezatížené.
Proto více pijte čistou vodu, hlavně ráno nalačno, během dne urologický čaj, mezi jídly ideálně sklenici vody se lžicí jablečného octa.
Ve stravě omezte cukr, sladkosti i slazené nápoje, sůl, uzeniny, instantní polévky, konzervy, chipsy, ale dočasně i maso, kávu a čokoládu, rajčata a papriky.
Často jezte listové saláty, melouny, okurky, cuketu, zeleninové polévky, zelenou petržel, mandle a ořechy, klíčky, avokádo...
A k tomu spánek, relax, uvolňovací cviky, masáž...
Manžela trápila bolest paty, koupil si v lékárně homeopatikum Hekla Láva. Využíval dvě balení a bolest přešla.
Dívím se, že vás neposlal dr. na rtg. Co se týče paty, zřejmě máte ostruhu, na tu žádné léky knma bolest nmepomohou, ani injekce, pojištovna platí ozařování dělají to na některých rtg. pracovištích, trvá to dvě minuty a chodí se tam týden.
Já měla loni zánět plantární fascie. Přesně tu bolest co líčíte vy jsem taky zažívala. Po obstřiku ještě horší. Práci jsem taky bohužel nemohla vynechat, takže jsem cca 3 měsíce chodila jen po špičce. Až teď po roce je to trochu lepší. Měla jsem jít před 3 měsíci na ozařko, ale kvůli coroně vše odložili. Teď bohužel čekám kdy to zas začne a to ozařování mě nemine .
Chce to kvalitní boty - orto vložky pro mne byly hrozné. Koupila jsem si měděnou podpatěnku a každou noc dávala na patu. Plus různý mastičky, který mi bohužel asi taky nezabíraly a protizánětlivý prášky. Nejlepši na to je fakt bohužel klid. Měla jsem teď 3 týdny volno, noha si odpočinula a proto mě asi zatím nebolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.