Nejste přihlášen/a.
Mate zkusenost s gulasovyma konzervama z Lidlu? Neminim vyvarovat na dovolene bez deti, tak chci nakoupit na chatu zasobu konzerv, v Lidlu bude akce "kempovaci tyden" a zrovna budou vhodne konzervy z nabidky gulasu - madarsky, vidensky, segedin a ja bych rada trefila ten nejchutnejsi, tak prosim poradit, ktery vzit vickrat, kdo uz jste je nekdy ochutnali driv a taky vepove maso ve sklenici. Diky vsem za recenze a taky jak nejlip naredit vzdy jednu konzervu na dve porce ( pridat trochu vyvaru...?) , aby prošla zaludkem s laskou
Konzervy z Lidlu jsem neměla /guláše/, ale moc jsme si oblíbili jejich sedlácké a chalupářské vepřové PIKOK. Vhodná velikost, snadné otevření, dobře ochucené, složené opravdu z pěkného masa.
Můžete maso ohřát s bramborami, s knedlíkem a zelím, dát třeba do rizota, do nudlí, špaget...Ale úplně nejlepší je zastudena, s čerstvým chlebem a kyselou okurkou. A navíc se dobře najíte, i když přitom nebudete vařit. Jaga.
Babojago,právě tyto "pikoky" s masem taky kupuju a spokojená,myslím na dovolenou,ze které jsme se v neděli vrátili.namatlala jsem na chleba,cibulku a fakt jsou dobré,loni jsme měli i nějaké pikokové guláše a s těstovinama byly dobré.Takže z Lidlu kupuju.Ještě pár konzerv vepřového masa mám,zkusím teda i se zelím a těstovinama.v jiných marketech konzervy nekupuju.
Ikdyž se mi nechtělo o dovolené stát u plotny, řešila jsem to zavařeným jakoby základem na guláš. Na místě jsem ho vylepšila jednou rajčaty, jednou zeleninou, jednou zelenou paprikou. Pokaždé s jinou přílohou. Kupovaný knedlík, těstoviny, chleba, rýže, brambory. Pokaždé to bylo jiné, ikdyž ve sklenici byl stejný základ.
Zrovna manželka dojedla segedín od PIKOK-u, a nemůže si ho, jako konzervu vynachválit (spousta masa) a já já zkusím vídeňský, ale věřím, že bude také chutný. Koupili jsme i na zkoušku (před slevou) vepřové konzervy a také je zítra ochutnáme, ale rád kupuji od této firmy jejich výrobky jako jsou třeba vepřové párečky, slezskou klobásku a další.
ano to maso ve skle je velmi chutné i párky jsou dobré jak vepřové tak drůbeží
ty párky myslím taky ve skle
Takze segedin vezmu aspon 5x, jestli nekdo ochutna i ten madarskej, tak zhodnotte, jinak kamoska ted psala, ze vidensky je slabsi, i kdyz taky jde a maso ve skle asi s tim cervenym vickem - je libovejsi a min korenene.
Ja docela verim na shodne chute, pokud prevazuje kladne hodnoceni nejakeho jidla, treba nedavno nejaka pastika vubec nechutnala spouste milovniku pastik a kdyz jsem ji ochutnala na navsteve, musela jsem dat kritice za pravdu, ale bylo to shodne hodnoceni vickrat, takze ja vzdy verim hodnoceni vetsiny. Taky bude v akci plechovkove pivo, ktere je velice chutne a ja nerada vracim flašky, tak je jasna volba zasob, Lidl jede
Když jedu na chalupu a budu tam sám,tak neváhám.Přijdu z lesa a honem najíst,trvá to deset minut.Knedlík mi žena udělá doma.A pak honem na houby,když rostou.Ty guláše od PIKOKU mám taky doma.Jsou výtečné.Ale raději kupuji konzervy od VIVA.Několik mých degustací a naprostá spokojenost.A to hned tak něco "nesežeru."
JABRAKA
Dobrý den. Lidl - konzervy, které mám vyzkoušené. Guláš vídeňský, maďarský, segetín, vepřová konzerva, vepřová konzerva s kolenem. Žádné retro. Vídeňský a maďarský guláš, je vynikající. Do obou gulášů, přidávám půlku zelené cukety, povařím 3 minutky. Je to vynikající jídlo, krásně křupavé a nepotřebujete přílohu, cuketa jí nahradí. Hlavně to chutná dětem. Segetínský guláš, ten mají všichni nejraději. Je to jídlo za 5 minut a vynikající. Vepřová konzerva se hodí nejen na chleba, ale dá se přidat i do gulášů, tím se nastaví jídlo, pro více osob. Vepřová konzerva s kolenem, konzerva plnná líbového, chutného masa. Když konzervy koupíte v akci, tak vyjdou hodně levně. Každá konzerva i když je dost slaná, je možné nastavit cuketou, nebo jinou zeleninou, která sůl srazí. Viky
Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.