Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stomatolog Brno

Od: stanavaf® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

zdravím všechny, potřebovala bych poradit: po odchodu naší stomatoložky se v ordinaci vystřídalo již několik dalších mlďoučkých lékařů až to dopadlo tak, že je již 6 měsíců ordinace prázdná. Potřebovala bych poradit, dát typ, na stomatologa v Brně, který by přijal 4 pacienty a : nevyžaduje hned finance jen za to, že se jim projdete po čekárně. Zkrátka takového stomatologa, který umí navrhnout příznivé finanční zákroky pro peněženku dříve než se "zavrtá". Něco ve smyslu: může to být přes pojišťovnu, bude to stát xxx, ale bude to takový a makový zákrok, nebo si připlatíte a zákrok bude vypadat takhle a takhle. Já doporučuji tohle, ale je to na vás... A ne hned: teď jsem udělal tohle, připravte si na příště půlku výplaty...

Děkuji za typy

(*do Brna to nemáme úplně nejblíž, ale předpokládám větší možnosti a jsme ochotni dojíždět...)

St.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V první řadě si musíte ujasnit, zda chcete od stomatologa kvalitní nebo levnou práci.

Pokud kvalitní, tak já jsem nakonec s hodně zničenými zuby skončil v http://cenessto.cz/ na Lidické. Zaplatil jsem za korunky dost, ale na doktora a jeho vybavení si opravdu nemohu naříkat. Už jen přijímací pohovor a jemné dotazy na strach ze zubaře (jsem chlap takže se jich bojím). Každá ordinace vybavená přímo na křesle rentgenem a mikroskopem. Milé asistentky, k ošetření hudba. Ale nemají smlouvu s VZP, s ostatníma ano.

Ano, tito zubaři s mikroskopem a rentgenem jsou suprovi! Myslím, že si zaslouží dobře zaplatit. Kvalitní péče něco stojí. Do zdraví a zubů se vyplatí investovat. Na zuby nám každý kouká po celý život o:)) I stav chrupu dělá dobrý dojem ze člověka.

m123*
hodnocení

0x

Já chodím na kliniku Jandent konkrétně k MuDr. Štěpánské a je přesně taková jak píšete. Vždy vše vysvětlí, navrhne, ale co je nedůležitější, alespoň pro mne, že se k ní nebojím chodit, protože se snaží, aby nic nebolelo. Finančně taky ok.

Nevím jestli ona konkrétně bere, ale na té klinice je hodně dalších zubařů, tak si tam zkuste zavolat.

hodnocení

Děkuji - nebere, volala jsem na základě vašeho typu..*plac*

hodnocení

Sestřička mně jmenovala pana MUDr. Bartoše, že je nový, že by snad mohl brát. Nevíte jak se jeví?

m123*

Tak to vůbec nevím. Já tam, když moje dr. nemohla, byla jen u zubařek žen. Ale nic nedáte za vyzkoušení. Zubařů a zvlášť cenově přijatelných je fakt málo.

hodnocení

0x

Dobrý den, nejsem z Brna, neznám tamější zubaře.

Jen by snad mohlo pomoct promikro.org/... - seznam stomatochirurgů, zubařů, kteří používají stomatogický mikroskop. Někteří jsou pouze soukromí (bez pojišťovny) a někteří mají smlouvy jen s některými pojišťovnami. Musel byste se podívat, zda má někdo smlouvu s Vaší pojišťovnou. Pravděpodobně nepatří k nejlevnějším, nicméně v případě zubů bych až tak nešetřila. Pro budoucnost je lepší mít, pokud je to možné, co nejlepší opravu než pak opravovat nejlevnější plomby na pojišťovnu.

Chodila jsem k levnějšímu zubaři a nevyplatilo se mi to. Zuby mi dal dohromady až stomatochirurg po opakovaně vypadajích amalgamových plombách na pojišťovnu. Teď jsem konečně spokojená.

Píšete, že jste čtyři. Tak možná dvě děti? Pokud ještě nechodíte, pouvažujte o dentální hygienistce. Chodí se přibližně 2x za rok. Platí se, ale tato investice se také vyplatí jako prevence před kazivostí zubů. U dětí obzlášť důležité, co se naučí, pak využijí u stálého chrupu a vyhnou se potížím se zuby v dospělém věku, což jim ušetří hodně trápení a peněz. Hygienistka děti naučí používat mezizubní kartáčky, odstraní zubní kámen a pigmentace a trénuje správné čistění zubů, což tvoří ochranu proti budoucímu kažení zubů. Nejlepší je naučit se vše v přiměřeném dětském věku.

doplněno 17.06.20 14:54:

Opravy bez mikroskopu nemohou být nikdy tak dobré jako opravy s mikroskopem, kde zubař vidí vše mnohokrát zvětšené (kanálky, kazivou část zubu...).

111®
hodnocení

0x

nemají smlouvu s vzp protože včas neplatí...

výtka
Upozornění od sys milancukrar 17. 06. 2020 17:59:52
K čemu se vztahuje Váš text?
111®

k tomu, že nemají smlouvu s VZP, také jsem měl problémy že mi nectěli předepsat drahou injekci a když se zjistilo že jsem u 211 a donesl jsem výpis že zaplatili, tak s tím doktrka běhla celý patrom a okamřitě ji předepsala..

hodnocení

0x

Můžete se zeptat ve Onedent, jestli přijímají další pacienty.

onedent.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]