Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bachovy kapky

Od: dajka® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, znáte, prosím, někdo někoho, komu by pomohlo při některém zdravotním problému užívání Bachových kapek?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

darky*
hodnocení

3x
Dobrý den,
záleží asi hodně na konkrétním problému, který chcete řešit. Překvapilo mě, kolik spolužáků na specce používá Bachovky úspěšně proti stresu.
Takže za sebe můžu říct, zkuste to, pořád lepší, než do sebe rvát chemii...
A když Vám to nepomůže, vždy můžete sáhnout po lécích.
hodnocení

Děkuji, moc děkuji. Koupila jsem si právě proti stresu a jen na tu lahvičku koukám. Nebudu popisovat svou situaci, ale když mi napsala doktorka neurol, tak jsem si vzala ani ne půlečku a místo uklidnění jsme byla vzteklá jako dlouho už ne. Takže to zkusím.

hodnocení

2x

Ano, znám. Mého kocoura. A s Bachovými kapkami se setkávám převážně při "léčení" poruch chování u domácích mazlíčků, především koček.

doplněno 16.06.20 17:59:

Zkusil jsem to podle návodu a funguje to. Tedy 4x denně 4 kapky pro kočku. Váha kočičky není až tak důležitá. Ale je důležitá soustavnost, tedy nevynechávat. Tzn. dodržet těch 16 kapek denně, pokud nelze 4x denně, pak rozdělit do méně dávek.

72mona
A mohu se zeptat, jaké dávkování? Kocour má přes šest kilo, ale je to plašan. Že bych taky zkusila. M.

Ano, taky kočky mé kamarádky, seznámila je moc rychle bez adaptačního procesu, Bachovky napomohly smíření ...

Jsou Bachovky bez alkoholu, právě pro zvířata.

72mona
Výborně, moc děkuju. Tak se s kočičkou podělíme*smich* Ještě vymyslet, jak mu je podat. Asi v krmení. M.

hodnocení

2x

Pro psa zbytečně vyhozené peníze, jak pro lidi nevím

hodnocení

1x

Dodám svou osobu, dokonce i mé zvířata ...různé druhy potíží, podrážděnost, zvýšená citlivost, smutek.

darky*
hodnocení

0x
Naše fenka je po smrti svého parťáka taky brala. Ještě jsem se na to dnes večer ptala mamky, jestli to bylo ono, ať sem nepíšu kravinu. Byly to Bachovky. A musím říct, že jí to pravděpodobně zachránilo život. Respektive ji to nakoplo a začala zase jíst, ona byla předtím hrozně apatická a vypadalo to, že umře taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]