Nejste přihlášen/a.
Mám strunu držet nejlépe na pražci. nebo těsně vedle něj? Sem vytahl po par mesicich kytaru a zapomnel jsem takovou blbost, jestli se drzi struna nejlepe na prazci, nebo těsně aby dobře zněla bez námahy. Sázím na variantu B.
Co Vám brání si to vyzkoušet? Při prvním pokusu bezpečně poznáte, jaký je v tom rozdíl a co je správně. A pokud budou oba pokusy znít stejně, děláte něco špatně, nebo nemáte dostatečný hudební sluch (v tom případě bych tu kytaru zase odložil).
Teda já nevím , píšete, že jste to zapomněl po pár měsících, když jste na kytaru nehrál.
Já se naposled pokoušel hrát na kytaru před cca 55 lety, ale pamatuju si to dodnes .
Nejlepe tesne pred prazcem, ale ani to neni vzdy mozne, kdyz musis naskladat vic prstu najednou.
Kdyz budes mit prst na prazci, tak si strunu budes tlumit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.