Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Časté močení

Od: mariee odpovědí: 8 změna:

Zdravím. Poslední dobou, asi 2 měsíce, chodívám večer před spaním hodně často na záchod čůrat. Třeba 10x za sebou po 10 minutuách. Vyčůrám se, lehnu a za 10 minut potřebuji znova. Dříve se mi to vůbec nestávalo, naopak jsem šla jednou a stačilo. Nevíte prosím někdo čím by to mohlo být? Piju tak normálně, pořád stejně. Díky za normální odpovědi. (Je mi 25)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohla jste třeba nastydnout a můžete mít i zánět močových cest. Nezanedbejte to. Nic nezkazíte tím, když navštívíte lékaře a necháte si vyšetřit moč. Vemte ji hned s sebou.

hodnocení

0x

Jestli nemáte řezání, pálení a podobné nepříjemné projevy, mohly by být na vině ledviny. Zkuste popíjet ledvinový čaj 2 x denně na lačno, večer už ne. Za zkoušku nic nedáte.

liska5
hodnocení

0x

A krevní cukr máte v pořádku? Pijte nejlépe jen čistou vodu, max. citronádu, bylinkové čaje /řepíkový/. Vynechte kafe, čaj černý i zelený a čokoládu, omezte sladké. A sledujte, jestli nastane změna. Já bych se poradila s urologem. Objednejte se. Ona i psychika může situaci zhoršit,

nutriterapeut
hodnocení

0x
Dobrý den, v pořádku to určitě není. Pokud to není psychická záležitost, nechte si změřit krevní cukr, i ten dlouhodobý. Máte žízeň? Děje se tak i v průběhu dne?
mariee
hodnocení

Žízen úplně nemám. Večer se už i snažím pít míň. V březnu mi brali krev a cukr byl v pohodě. V průběhu dne chodím na záchod normálně, problém nastává opravdu až večer.

mnd®
hodnocení

0x

liska5: a proto jsem přestal pít černý a ovocné čaje.Piji jen zelený,bezinkový,urologický a origo.Plzeň.

Přestal jsem kouřit,ale to s tím asi nemá co dělat.

Psychika - no to asi jak se to vezme:když dělám manželce na vozíku opatrovníka 24/7 sám,tak o ,,zábavu,, mám postaráno pořád.

pro tazatele - návštěvu lékaře ale určitě neodkládejte.Ten udělá vyšetření a poradí nejlépe.

hodnocení

0x

Hyperaktivní močový měchýř.

luckys
hodnocení

0x

Příčin to může mít opravdu mnoho. Nejlepší řešení je navštívit lékaře a ten vám to řekne přesně, nebo aspoň postupně přijdete na příčinu. Docela pěkně je to popsané tady naprostatu.cz/... Jsou tam nejčastější příčiny i nějaké řešení.. mrkněte, ale radši doporučuji navštívit lékaře, než to řešit doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]