Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Poslední dobou, asi 2 měsíce, chodívám večer před spaním hodně často na záchod čůrat. Třeba 10x za sebou po 10 minutuách. Vyčůrám se, lehnu a za 10 minut potřebuji znova. Dříve se mi to vůbec nestávalo, naopak jsem šla jednou a stačilo. Nevíte prosím někdo čím by to mohlo být? Piju tak normálně, pořád stejně. Díky za normální odpovědi. (Je mi 25)
Jestli nemáte řezání, pálení a podobné nepříjemné projevy, mohly by být na vině ledviny. Zkuste popíjet ledvinový čaj 2 x denně na lačno, večer už ne. Za zkoušku nic nedáte.
liska5: a proto jsem přestal pít černý a ovocné čaje.Piji jen zelený,bezinkový,urologický a origo.Plzeň.
Přestal jsem kouřit,ale to s tím asi nemá co dělat.
Psychika - no to asi jak se to vezme:když dělám manželce na vozíku opatrovníka 24/7 sám,tak o ,,zábavu,, mám postaráno pořád.
pro tazatele - návštěvu lékaře ale určitě neodkládejte.Ten udělá vyšetření a poradí nejlépe.
Příčin to může mít opravdu mnoho. Nejlepší řešení je navštívit lékaře a ten vám to řekne přesně, nebo aspoň postupně přijdete na příčinu. Docela pěkně je to popsané tady naprostatu.cz/... Jsou tam nejčastější příčiny i nějaké řešení.. mrkněte, ale radši doporučuji navštívit lékaře, než to řešit doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.