Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde a jak sehnat levně mobilní tarif

Od: martas* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, jsem roky u O2 a platím hrozně moc a chtěl bych přejít jinam. Poradíte někdo kde vzít tarif za rozumnou cenu? Předem díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
"hrozne moc" je naprosto exaktni formulace. Nebylo by od veci napsat, kolik minut provolate, kolik potrebujete dat a sms a kolik ted platite. Pripadne jaky tarif si predstavujete. Takto se neda odpovedet jinak nez - jdete tam, kde dostanete lepsi nabidku.
martas*
hodnocení

Pardon, mám neomezený tarif s 6 GB dat. Platím kolem 1000 kč. K tomu televizi a internet a jsem rázem na 2000. Jen se ptám jestli nemá někdo od nějakých jiných operátorů kromě té hlavní trojice (O2, T-mobile, Vodafone) za lepší peníze.

A ten neomezený tarif skutečně potřebujete? Já například abych neomezený skutečně využil, tak bych musel prokecat asi 8 hodin, a to mimo lidi se kterými mám hovory zdarma. Takže raději platím za každý hovor (50 hal za minutu sekundově) a za každou SMS (60 hal). Je nutné si spočítat, zda to "neomezený" se opravdu vyplatí.

Blesk ví všechno:) máš sz

motak
hodnocení

0x
U jineho operátora.

joudic*
hodnocení

0x
kaktus, spokojeny uzivatel uz 3 roky.. utrata za celou dobu max 4000

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]