Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adjustacni ponožky

Od: jaga odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, uvažuji o koupi adjustacnich ponožek a jelikož jejich cena není zrovna zanedbatelná tak by mě zajímaly zkušenosti ostatních s touto zdravotní pomůckou.Dekuji za odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkušenosti nemám, ale mám zdravý selský rozum, který mi nad bezmeznou drzostí "šmejdů" někdy zůstává stát. Jestli nevíte co s penězi, věnujte tu částku třeba domovu důchodců, útulku pro opuštěná zvířata, nebo kamkoliv jinam. Budete mít aspoň pocit dobrého skutku.

hodnocení

2x

V dotazu píšeš, o zdravotní pomůcce.

Jestli je to opravdu zdravotní pomůcka, tak zajdi do nejbližší prodejny zdravotních pomůcek, která je u nejbližší nemocnice.

Tam s takovou ponožkou určitě prodavačka bude mít zkušenosti od zákazníků a bude umět poradit.

Ját dost pochybuju, že ten výrobek vůbec nějaký účinek má.

Jestli chceš udělat nohám dobře, tak si kup vhodné pořádné boty.

A taky nepočítej s tím, že nohy, které se deformovaly posledních 40roků se s těma ponožkama zázračně za týden napraví.

hodnocení

2x

To je ze stejneho ranku jako dnes tolik popularni tejpy, magnetorezonance, kosmodisk a dalsi tuny kravin.

hodnocení

1x

Já jsem si jedny koupila zhruba před rokem, hlavně kvůli tomu,že mám problémy s nohama, palce mají tendenci vybočovat a nohy víc bolí. Já jsem s nima velmi spokojená, po náročném dni si je doma natáhnu a úplně cítím tu úlevu. Prstům dělá dobře, když můžou být v jiné poloze než stěsnané v botech. Někdy v nich i spím, alespon část noci. Nemůžu říct, že by mě to třeba palce narovnalo, ale problém se již nehorší a uleví od bolesti nohou celkově. Já bych je každému doporučila a určitě si časem koupím další. Ale je možné, že někomu třeba nevyhovují, tak by jste si mohla ještě zkusit najít na ně nějaké recenze od lidí co je koupili, třeba na heuréce to někdy bývá. Když jsem je kupovala, dal se na stránkách při pořádném přečtení všeho najit slevový kod asi na 10 procent, ale teď nevím jestli tam ještě je.

pb®
hodnocení

0x

To jako na halux vagus? Lidé hledají rychlé a bezpracné varianty na kde co, strávit čas a nedejbože cvičit, se jim nechce, každopádně je to jediné, co opravdu pomáhá. Když sedím u počítače, válím si pod chodidlem balónek-ježka, když čekám v práci až mikrovlnka ohřeje jídlo, dělám dřepy, když stojím ve frontě nebo řídím, posiluju pánevní dno... Ono se to pak za den nastřádá.

72mona
hodnocení

0x
Já sama bych je chtěla, ale jen kdyby mi je někdo koupil. Když jsem je viděla poprvé, docela jsme se nasmáli. M.

hodnocení

0x

Nevím sice co to je ajdustační ponožky,za méch mladších let jsme jen adjustovali protitankové miny (jak jen cvičné ,tak i ostré,které se pak po použití ničili, šlo Pt-Mi-Ba III pokud to někomu ještě něco říká) což jsem pak pro změnu učil další.Prosím o vysvětlení oč jde!

Ajdustační ponožky jsou obyčejné ponožky, které mají na chodidle kousek za prsty vyšitý žlutý (možná i jiný), pár centimetrů široký pruh. Údajně vás to má přinutit k lepšímu držení těla a tím okamžité odstranění veškerých neduhů, které Vás trápí (včetně artrózy, dny a revmatizmu). *bzum*

V TV reklamě za ten zázrak chtějí "pouhých" cca 1300 Kč.

*hi* Tak beru zpět. To, co běží v té reklamě jsou jiné ponožky, než má na mysli tazatelka.

Sice jsem to vygůglil ale stejně mi nedalo smysl co je na tom adjustační. či čím se liší od obyčejných..Narazil jsem na levnější za cca600kč

patronka*
hodnocení

0x

Beru to jako inspiraci a právě jsem odeslala objednávku. Trochu mne odradilo, že jako přepravce musím volit Českou poštu, ale je tam ještě možnost DPD za nehoráznou cenu. Cena ponožek sice je vyšší ( 590,- + doprava ), ale kdyby mi to pomohlo...Až vyzkouším, dám sem info. Přeji krásný večer. Patronka :)

doplněno 07.07.20 06:27:

Slíbila jsem popsat zkušenost s adjustačními ponožkami a je kupodivu velmi dobrá, jen nemůžu mít přepážky mezi všemi prsty, protože na to nemám vhodné nohy ;). Můj problém jsou otoky chodidel hlavně kolem prstů a uhýbání palců směrem k ostatním prstům, tak to ponožky vyrovnají a hlavně okamžitě ustane bolest. Bohužel jsem volila k doručení Českou poštu, takže se to poněkud protáhlo - ani to nezkusili a rovnou napsali adresát nezastižen. Já si na poštu dojít nemůžu, nakonec po několika intervencích z jiných stran bylo doručení provedeno. Už takovou pitomost neudělám, to si raději připlatím...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]