Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebuji si v nejbližší době už nutně zajít ho holičství, takto dlouhé vlasy jsem nikdy snad neměl, a napadla mě taková otázka? Nosí se při stříhání rouška? Vždyť budou tkaničky za hlavou překážet... A už vůbec si to nedovedu představit u žen, kde jim s těmi vlasy dělají kdoví co...
Byl jsem u holiče asi před dvěma týdny a holička měla štít a řekla mi, že musím mít zakryté ústa a nos. Poprosila mne abych si roušku vepředu podržel rukou na ústech a nose a v zadu mi rozvázala tkaničky a tak mne normálně ostříhala. Po ostříhaní jsem si roušku zase v zadu zavázal. Myslím, že ani tak nejde o to jak to kde dělají, ale spíše o to jaké je ohledně holičství a roušek oficiální nařízení a asi i o to jak to kde chápou.
Právě jsem se vrátil (nikoliv z hradu, ale z holičství ). Zeptal jsem se kadeřnice, jestli si mám roušku sundat a ona odpověděla: "samozřejmě, jak jinak bych vás mohla stříhat?" Sama roušku měla, štít nikoliv. Po ostříhání jsem si roušku opět nasadil a šel zaplatit ke kase.
Ale možná to bude jak kde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.