Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s rouškami v holičství?

Od: rouska odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

potřebuji si v nejbližší době už nutně zajít ho holičství, takto dlouhé vlasy jsem nikdy snad neměl, a napadla mě taková otázka? Nosí se při stříhání rouška? Vždyť budou tkaničky za hlavou překážet... A už vůbec si to nedovedu představit u žen, kde jim s těmi vlasy dělají kdoví co...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
No, jelikož se jedná o vnitřní prostory, tak je potřeba vejít s rouškou. A dále se řiďte pokyny holiče.

hodnocení

5x

Ne

Podobně jako u zubaře. Vejdete s rouškou, uvítá Vás kosmonautka, roušku sundáte a jde se na to...

2222
hodnocení

4x

Byl jsem u holiče asi před dvěma týdny a holička měla štít a řekla mi, že musím mít zakryté ústa a nos. Poprosila mne abych si roušku vepředu podržel rukou na ústech a nose a v zadu mi rozvázala tkaničky a tak mne normálně ostříhala. Po ostříhaní jsem si roušku zase v zadu zavázal. Myslím, že ani tak nejde o to jak to kde dělají, ale spíše o to jaké je ohledně holičství a roušek oficiální nařízení a asi i o to jak to kde chápou.

hodnocení

3x

Měl jsem taky hodně vlasů a tkaničky nijak nepřekážely.

Měl jsem tedy chirurgickou roušku, kde jsou šňůrky 3mm kulaté.

hodnocení

3x

Ne

Nikdo tam už roušku nenosí.
Kadeřnice štíty nenosí také dlouho.
Buďte v klidu :)

Ano

Jak kde...kdy jste byla v kadeřnictví naposledy? V únoru, březnu?

etana*
hodnocení

2x

Podle toho dědka, co má reklamy v tv o rouškách a hygieně stačí i čistý kapesník přes ústa.

15.06.20 16:49

Ne

Etana *smich**haha*

hodnocení

2x

Právě jsem se vrátil (nikoliv z hradu, ale z holičství :-D). Zeptal jsem se kadeřnice, jestli si mám roušku sundat a ona odpověděla: "samozřejmě, jak jinak bych vás mohla stříhat?" Sama roušku měla, štít nikoliv. Po ostříhání jsem si roušku opět nasadil a šel zaplatit ke kase.

Ale možná to bude jak kde.

hodnocení

2x

Ano

Byl jsem u holiče v sobotu 13.6. a dopadl jsem jak rádce 2222 s tím, že holička měla jen roušku, bez štítu. Také jsem si držel roušku na nose a ústech...takže k holiči půjdu až za delší dobu, snad už normálně...

hodnocení

1x
Když jsem posledně byla u kadeřnice, tak mi to tak málo vzala, že tam jdu zase. Se štítem hůř vidí a tím pádem to neostříhá tak dobře jako bez štítu. A mně bylo nevolno, když jsem od ní odcházela. Z té roušky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]